קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

גלידת שרי שזיפים עם רוטב סוכר שרוף

גלידת שרי שזיפים עם רוטב סוכר שרוף
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים קינוח, אז תנו הזדמנות ל גלידת שרי שזיפים עם רוטב סוכר שרוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 661 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 34 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. גשו לסופר וקנו קרם כבד, שזיפים מיובשים, שרי ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו גלידת סוכר שרופה עם פצפוצי שוקולד, רוטב שרי-Asiago שמנת, ו גלידה עם רוטב שרי מתוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר לשלב את שזיפים מיובשים ו 1 כוס מים, להביא את המים לרתיחה, ומבשלים את השזיפים במשך 15 עד 20 דקות, או עד שהם רכים מאוד.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים את השרי, מבשלים את התערובת במשך 1 דקה, ולתת לו להתקרר. במעבד מזון פירה תערובת גס.
מרכיבים שתצטרך
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
3
בקערה להקציף יחד 2/3 כוס הסוכר, עמילן התירס, הביצה כולה, והחלמונים ולהוסיף את החלב, צרוב, בזרם, לטאטא. בסיר כבד להביא את התערובת לרתיחה מעל חום מתון, לטאטא, ומרתיחים אותו, לטאטא כל הזמן, במשך 2 דקות. מסננים את פודינג דרך מסננת בסדר לתוך קערת מתכת להגדיר בקערה גדולה של קרח ומים קרים ולהוסיף את תערובת שזיפים ואת הקרם. מערבבים את תערובת פודינג עד שהוא קר להקפיא אותו במקפיא גלידה על פי הוראות היצרן. קו מחבת כיכר מתכת, 9 על ידי 5 על 3 אינץ', עם ניילון נצמד, כפית את הגלידה לתוכו, להקפיא את הגלידה, החלק העליון מוחלק ואת פני השטח מכוסה בניילון נצמד, לפחות 8 שעות או לילה. הגלידה עשויה להתבצע 1 שבוע מראש.
מרכיבים שתצטרך
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
(קיבלר)(קיבלר)
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
זנים של פטריותזנים של פטריות
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
חפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחתחפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחת
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
במחבת יבשה גדולה ועמוקה כבדה מבשלים את שארית 1 כוס הסוכר מעל חום נמוך למדי, ללא הפרעה, עד שהוא נמס, מגבירים את החום עד בינוני, ומבשלים את הסוכר, מערבלים את המחבת מדי פעם, עד שהוא הופך לקרמל עמוק.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
הסר את המחבת מהחום, יוצקים 1 כוס מים חמים בזהירות לתוך הצד של המחבת, ומרתיחים את רוטב הסוכר השרוף, ערבוב, עד שהוא מתקתק מופחת על 3/4 כוס. הרוטב עשוי להתבצע 1 שבוע מראש נשמר מכוסה ומקורר. Unmold הגלידה לשרת אותו, פרוס, עם הרוטב, חם או בטמפרטורת החדר, ומפוזר עם השקדים.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
( 23)( 23)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות