גלידת שרי שזיפים עם רוטב סוכר שרוף
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים קינוח, אז תנו הזדמנות ל גלידת שרי שזיפים עם רוטב סוכר שרוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 661 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 34 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. גשו לסופר וקנו קרם כבד, שזיפים מיובשים, שרי ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו גלידת סוכר שרופה עם פצפוצי שוקולד, רוטב שרי-Asiago שמנת, ו גלידה עם רוטב שרי מתוק (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר לשלב את שזיפים מיובשים ו 1 כוס מים, להביא את המים לרתיחה, ומבשלים את השזיפים במשך 15 עד 20 דקות, או עד שהם רכים מאוד.
מוסיפים את השרי, מבשלים את התערובת במשך 1 דקה, ולתת לו להתקרר. במעבד מזון פירה תערובת גס.
בקערה להקציף יחד 2/3 כוס הסוכר, עמילן התירס, הביצה כולה, והחלמונים ולהוסיף את החלב, צרוב, בזרם, לטאטא. בסיר כבד להביא את התערובת לרתיחה מעל חום מתון, לטאטא, ומרתיחים אותו, לטאטא כל הזמן, במשך 2 דקות. מסננים את פודינג דרך מסננת בסדר לתוך קערת מתכת להגדיר בקערה גדולה של קרח ומים קרים ולהוסיף את תערובת שזיפים ואת הקרם. מערבבים את תערובת פודינג עד שהוא קר להקפיא אותו במקפיא גלידה על פי הוראות היצרן. קו מחבת כיכר מתכת, 9 על ידי 5 על 3 אינץ', עם ניילון נצמד, כפית את הגלידה לתוכו, להקפיא את הגלידה, החלק העליון מוחלק ואת פני השטח מכוסה בניילון נצמד, לפחות 8 שעות או לילה. הגלידה עשויה להתבצע 1 שבוע מראש.
במחבת יבשה גדולה ועמוקה כבדה מבשלים את שארית 1 כוס הסוכר מעל חום נמוך למדי, ללא הפרעה, עד שהוא נמס, מגבירים את החום עד בינוני, ומבשלים את הסוכר, מערבלים את המחבת מדי פעם, עד שהוא הופך לקרמל עמוק.
הסר את המחבת מהחום, יוצקים 1 כוס מים חמים בזהירות לתוך הצד של המחבת, ומרתיחים את רוטב הסוכר השרוף, ערבוב, עד שהוא מתקתק מופחת על 3/4 כוס. הרוטב עשוי להתבצע 1 שבוע מראש נשמר מכוסה ומקורר. Unmold הגלידה לשרת אותו, פרוס, עם הרוטב, חם או בטמפרטורת החדר, ומפוזר עם השקדים.