גליל עוגת ביצה
רול עוגת ליקר ביצים יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מכין 12 מנות עם 225 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 50 דקות. זה יהיה להיט שלך חג המולד אירוע. 1 אדם התרשם מתכון זה. גשו לסופר וקנו ביצים, שמנת מתוקה כבדה, מלח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 17%. ציון זה הוא רע למדי. נסו ביצה-רול עוגת שוקולד, עוגת ג'ינג'ר רול עם קצפת ביצה, ו עוגת בונדט ביצה עם זיגוג סוכר ביצה עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה גדולה מקציפים חלמונים עד שהם סמיכים וצבע לימון, כ -3 דקות.
מוסיפים 1/2 כוס סוכר; מקציפים 2 דקות.
מוסיפים 1 כפית וניל; מערבבים היטב.
בקערה אחרת מקציפים חלבונים עד לקבלת קצף; מוסיפים בהדרגה את יתרת הסוכר, מקציפים עד שנוצרות פסגות רכות. מקפלים לתערובת חלמון
שלב קמח עוגה, אבקת אפייה, מלח ואגוז מוסקט. מקפלים לתערובת ביצים עד שלא נותרו פסי קמח.
מורחים את הבלילה באופן שווה בתוך 15 אינץ ' משומן ומקומח. איקס 10-ב. איקס 1-ב. תבנית אפייה.
אופים בחום של 375 ניתנים להזזה למשך 13-15 דקות או עד שקיסם יוצא נקי.
הופכים על מגבת פשתן מאובקת עם 2 כפות סוכר של קונדיטורים.
מגלגלים עוגה במגבת, מתחילים בקצה קצר. מגניב על רשת. בינתיים, למילוי, שלבו בסיר עמילן תירס וכמות קטנה של ביצה; מערבבים לתערובת אחידה. מערבבים פנימה את שארית הביצה; מביאים לרתיחה תוך ערבוב מתמיד. מבשלים ומערבבים עוד 2 דקות.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה את יתרת הווניל. מגניב.
פרוש עוגה; מורחים במילוי.
מפזרים אננס, דובדבנים וקוקוס; מגלגלים שוב. מקציפים שמנת עם סוכר הקונדיטורים שנותר; גוון ירוק.
מורחים על החלק החיצוני של גליל העוגה. מצננים 3-4 שעות.
מקשטים בדובדבנים אם רוצים.