גליל קליפורניה
רול קליפורניה עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 295 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 6 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו רוטב סויה, סרטן, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב האורז גרגר קצר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז כקינוח. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: גליל קליפורניה, גליל קליפורניה, ו גליל Iso קליפורניה.
הוראות
במסננת בסדר, לשטוף אורז תחת מים זורמים קרים עד שהמים מתנקזים ברור, 5 עד 10 דקות. שים אורז במחבת 2-3 ליטר ולהוסיף 1 1/2 כוסות מים. מביאים לרתיחה מעל חום גבוה, ואז להוריד את החום כדי לשמור על מבשלים. מכסים ומבשלים עד שהמים נספגים, 10 עד 15 דקות.
בינתיים, בקערה קטנה, מערבבים 1/4 כוס חומץ אורז, הסוכר והמלח עד שהסוכר והמלח מומסים.
מורחים אורז החוצה במחבת אפייה רדודה 12-על ידי 16 אינץ ' לאט לשפוך תערובת חומץ על זה, הפיכת אורז בעדינות fanning אותו עד שהוא מגיע לטמפרטורת חדר חמה, על 10 דקות.
מערבבים הנותרים 1 כף חומץ אורז עם 1 כוס מים.
יוצקים לתוך קערה קטנה כדי להרטיב את הידיים (כך אורז לא מקל) בעת גלגול סושי.
מניחים גיליון של nori קלוי, צד מבריק למטה, על מחצלת מתגלגל במבוק (עם לוחות פועל אופקי לך) או על פיסת פלסטיק לעטוף (על 10 על 12 ב.), יישור צד ארוך של נורי עם הקצה התחתון של מחצלת. לטבול את הידיים בתערובת חומץ מים ולפזר אורז 2/3 כוס מעל נורים; לטפוח לתוך שכבה אפילו, מתפשט לצדדים ותחתית של נורים, אבל משאיר רצועה 2 אינץ ' רחב חשוף לאורך הקצה העליון.
עם האצבע שלך, להפיץ פס דק של ווסאבי (כ 1 כפית) אופקית על פני מרכז האורז. סדר ארבע פרוסות אבוקדו לאורך פס ווסאבי (זה בסדר אם הפרוסות חופפות או אם כמה קצוות בולטים), ולאחר מכן לארגן כ 2 כפות של הסרטן על גבי האבוקדו.
להרטיב קצה העליון של נורי עם תערובת חומץ-מים. החזקת סתימות עם האצבעות שלך, להרים קצה מחצלת הקרובה אליך עם האגודלים שלך לגלגל אותו כך הקצה הקרוב של נורים פוגש את הקצה המרוחק של אורז הגובל ברצועה החשופה 2 אינץ ' רחב של נורים בחלק העליון. ואז לגלגל קצה תחתון מעל לאטום, ולזמן קצר לחץ על מחצלת סביב רול.
הסר גליל מהמחצלת. אם תרצה, לקצץ את כל מילוי בולט. עם סכין חדה, לחתוך לגלגל לשש או שמונה חתיכות שוות, שטיפת סכין במים בין חתכים.
חזור על התהליך עם הנותרים nori, אורז, סתימות.
מגישים עם רוטב סויה, ג ' ינג ' ר כבוש, הנותרים ווסאבי.