גלילי הקינמון המפורסמים של בטי
צריך ארוחת בוקר צמחונית? לחמניות הקינמון המפורסמות של בטי יכולות להיות מתכון סופר לנסות. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 8751 קלוריות, 164 גרם חלבון, ו 296 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 78% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 7 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם מים חמים, מלח, חלב חם וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך את כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 3 שעות ו -35 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 87%. נסו טרילוגיית קינמון מפורסמת, גלילי הקינמון המושלמים {גלוריה מפורסמת עם טיפים להקפאה}, ו לחמניות קינמון לילה-אפשר לאפות לחמניות קינמון טריות וחמות בבוקר (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים 1 1/2 כוס סוכר לבן, קינמון ופקאן יחד בקערה; מניחים בצד לשמש כמילוי אחר כך.
מקציפים שמרים ומים חמים יחד בקערה נפרדת; מפזרים 1 כפית סוכר לבן. המשך להקציף עד להטמעה טובה. מניחים בצד עד שהשמרים מתרככים ומתחילים ליצור קצף קרמי, 10 עד 20 דקות.
מניחים חלב חם, 2/3 כוס סוכר לבן, 2/3 כוס חמאה מומסת, מלח, ביצים ותערובת שמרים במיקסר מעמד; מערבבים עד לשילוב כל החומרים.
מוסיפים 4 כוסות קמח; מערבבים על בינוני עד לקבלת תערובת חלקה לחלוטין, כ -5 דקות.
מעבירים בצק לקערה גדולה; ללוש את 4 כוסות הקמח הנותרות לבצק בידיים עד שהבצק מעט נוקשה ודביק, 10 דקות.
מעבירים בצק לקערה משומנת גדולה;מכסים קערה בניילון.
נותנים לבצק לתפוח במקום חמים עד להכפלת גודלו, בערך 1 1/2 שעות.
מוציאים את הניילון מהקערה ומכניסים את הבצק. הניחו בצק בצד למנוחה למשך 5 דקות.
מרדדים בצק על משטח מקומח היטב ויוצרים מלבן בגודל 15 על 20 אינץ'.
מברישים מלבן בצק שלם עם 1/2 כוס חמאה מומסת; מפזרים מילוי קינמון-סוכר. מגלגלים היטב את הבצק, החל מקצה ארוך וקצוות הקצוות יחד כדי לאטום.
חותכים בצק, באמצעות חוט דנטלי, לתוך 15 עד 20 פרוסות.
משמנים תבשיל קדירה בגודל 9 על 13 אינץ ' עם 1/2 כוס חמאה מומסת; מפזרים 1/3 כוס סוכר לבן.
מסדרים לחמניות קינמון צמודות זו לזו בכלי הקדרה המוכן. אפשר לעלות במקום חמים במשך 45 דקות.
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
אופים לחמניות בתנור שחומם מראש עד להזהבה, 25 עד 30 דקות.
מקציפים יחד סוכר קונדיטורים, 2/3 כוס חמאה מומסת, תמצית וניל ותמצית מייפל בקערה עד לקבלת תערובת חלקה.
מזלפים מעל לחמניות קינמון חמות.