גספאצ'ו אסייתי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק, אז תנו הזדמנות ל Gazpacho אסיה. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ואת הבמנה זו יש: 224 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. גשו לסופר וקנו מיץ ליים, שום, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: Gazpacho עם מיין לובסטר: Gazpacho con Bogavante, גספצ'ו לבן (Gazpacho Blanco), ו המבורגר עוף אסייתי עם מיונז לימון חריף וסלט אסייתי כבוש.
הוראות
שים צ ' ילי בקערה. בסיר קטן, שמן חום מעל חום בינוני; בצל ירוק לבשל עד שהם מתחילים חום.
מוסיפים שום; מבשלים עד הזהב.
יוצקים דרך מסננת על צ 'ילי; מניחים שמן צ' ילי בצד כדי להתקרר.
הסר בצל ירוק מסננת ולהשליך. קוצצים דק שיני שום ומניחים בצד.
בקערה גדולה להוסיף מים קרים לכסות בצל; לתת לעמוד 20 דקות.
בסיר גדול של מים רותחים, עגבניות blanch 20 שניות; לנקז. לשטוף תחת מים זורמים קרים. מעל קערה, לקלף, הליבה ולזרוע אותם; דק קוצצים בשר עגבניות ולהוסיף בצל. מסננים מיצים שנצברו מהקערה; מוסיפים לעגבניות ובצל.
בקערה קטנה מערבבים יחד זנגביל, רוטב דגים ומים 2 כפות (25 מ " ל). מסננים דרך חתיכת גבינה על תערובת עגבניות בצל, לסחוט כדי לחלץ מיץ. מערבבים מלפפון, פלפלים (אם משתמשים), מנטה או כוסברה, מיץ לימון ושמן צ ' ילי עד מעורב היטב. מתבלים לפי הטעם במלח. דק עם מים או מיץ עגבניות כדי עקביות הרצוי. צ ' יל 30 דקות או עד מגניב.
במחבת יבשה מעל חום בינוני, צ ' ילי מיובש טוסט עד כהה אבל לא שחור.
מעבירים צ ' ילי למטחנת תבלינים (או מרגמה ועלי) וטוחנים לאבקה דקה למדי.
מקשטים גספצ ' ו צונן עם פלחי לימון ועלי עשב.
מגישים עם אבקת צ ' ילי קלוי לתיבול לפי הטעם.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;