גספצ'ו מבושל מעט
אם יש לך בערך 3 שעות ו-25 דקות לבלות במטבח, גספצ'ו מבושל מעט עשוי להיות מתכון צמחוני אדיר ללא גלוטן, ללא חלב, פליאולית ולקטו אובו . תמורת 72 אגורות למנה , תקבלו ארוחה קלה שמגישה 8. מנה אחת מכילה 132 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -9 גרם שומן . רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. גשו לסופר וקנו שמן זית, בצל, קישואים ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. הקיץ יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די טוב של 69% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם גספצ'ו עם קרם אבוקדו , גספצ'ו עגבניות צ'אנקי וגספאצ'ו נהדר .
הוראות
בסיר בינוני מחממים 3 כפות שמן זית על אש בינונית. כשהוא חם מוסיפים את השום ומטגנים עד שחום בהיר.
מוסיפים את הגזר וממשיכים לטגן במשך דקה.
מוסיפים את מיץ העגבניות ומביאים לרתיחה. מסירים את התערובת מהאש ומצננים על אמבט קרח או מקררים למשך שעה.
בקערה בינונית, מערבבים את תערובת העגבניות המצונן, מיץ הלימון, השומר, המלפפון, הבצל, הקישואים, 1 כפית מלח וכפית פלפל. מערבבים פנימה 1 כף שמן זית.
מניחים את הקערה במקרר לצינון עד להתקררות.
ממש לפני ההגשה מוסיפים את העגבניות, הפטרוזיליה, הבזיליקום והחומץ.
מגישים עם זילוף שמן זית מעל.