גספצ'ו אבטיח של מקס ואלי זוסמן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מקס אלי זוסמן אבטיח Gazpacho. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1022 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 48 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות זה מושלם עבור קיץ. 15 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך אבטיח, לחם שאור, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב האבטיח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח קפוא {ואיך לחתוך אבטיח} כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. מתכונים דומים: אבטיח Gazpacho, אבטיח Gazpacho, ו אבטיח Gazpacho.
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות.
במעבד מזון, לעבד את האבטיח מחית חלקה. מסננים את המיץ דרך מסננת רשת בינונית לתוך קערה גדולה; אתה צריך בערך 4 כוסות.
מוסיפים את הבצל והפלפל למעבד המזון (אין צורך לנקות אותו קודם) ומעבדים אותו לפירה חלקה.
מוסיפים לקערה עם מיץ אבטיח ומניחים במקרר. שמור את מעבד המזון (שוב, אין צורך לנקות אותו).
מורחים את השקדים על תבנית אפייה.
מברשת 1 פרוסת הלחם עם שמן זית ולשים אותו על המחבת לצד האגוזים.
אופים עד הלחם הוא זהב קל האגוזים הם ריחני וזהוב, על 10 דקות. לנער את המגש כמה פעמים במהלך הקלייה כך השקדים לא לחרוך, ולהפוך את הלחם פעם אחת באמצע. להפריש להתקרר.
חותכים את הלחם לקוביות 1/4 אינץ ' ומניחים בצד לקישוט.
חותכים את הקרום את הנותרים 4 פרוסות לחם. חותכים את הלחם לחתיכות גדולות, מוסיפים למעבד המזון ומעבדים לפירורים.
הסר את תערובת האבטיח מהמקרר והוסף את פירורי הלחם.
שים את השקדים הקלויים במעבד המזון ואת הדופק לקצוץ דק. לעבוד בזהירות, כפי שאתה לא רוצה האגוזים להפוך להדביק.
מוסיפים את 1/2 כוס שמן זית ומלח לפי הטעם ומערבבים לערבב היטב. לטעום ולהתאים את התיבול. מצקת לתוך קערות מרק, מקשטים עם קוביות לחם שמורות, ומגישים.