קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות56
מגזין

גספצ'ו אבטיח של מקס ואלי זוסמן

גספצ'ו אבטיח של מקס ואלי זוסמן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מקס אלי זוסמן אבטיח Gazpacho. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1022 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 48 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות זה מושלם עבור קיץ. 15 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך אבטיח, לחם שאור, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב האבטיח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח קפוא {ואיך לחתוך אבטיח} כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. מתכונים דומים: אבטיח Gazpacho, אבטיח Gazpacho, ו אבטיח Gazpacho.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
2
במעבד מזון, לעבד את האבטיח מחית חלקה. מסננים את המיץ דרך מסננת רשת בינונית לתוך קערה גדולה; אתה צריך בערך 4 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
אבטיחאבטיח
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
3
מוסיפים את הבצל והפלפל למעבד המזון (אין צורך לנקות אותו קודם) ומעבדים אותו לפירה חלקה.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
4
מוסיפים לקערה עם מיץ אבטיח ומניחים במקרר. שמור את מעבד המזון (שוב, אין צורך לנקות אותו).
מרכיבים שתצטרך
אבטיחאבטיח
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
5
מורחים את השקדים על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
6
מברשת 1 פרוסת הלחם עם שמן זית ולשים אותו על המחבת לצד האגוזים.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
אופים עד הלחם הוא זהב קל האגוזים הם ריחני וזהוב, על 10 דקות. לנער את המגש כמה פעמים במהלך הקלייה כך השקדים לא לחרוך, ולהפוך את הלחם פעם אחת באמצע. להפריש להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
סוכר אדום גססוכר אדום גס
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
8
חותכים את הלחם לקוביות 1/4 אינץ ' ומניחים בצד לקישוט.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
9
חותכים את הקרום את הנותרים 4 פרוסות לחם. חותכים את הלחם לחתיכות גדולות, מוסיפים למעבד המזון ומעבדים לפירורים.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
10
הסר את תערובת האבטיח מהמקרר והוסף את פירורי הלחם.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
אבטיחאבטיח
11
שים את השקדים הקלויים במעבד המזון ואת הדופק לקצוץ דק. לעבוד בזהירות, כפי שאתה לא רוצה האגוזים להפוך להדביק.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
12
הוסף לתערובת האבטיח.
מרכיבים שתצטרך
אבטיחאבטיח
13
מוסיפים את 1/2 כוס שמן זית ומלח לפי הטעם ומערבבים לערבב היטב. לטעום ולהתאים את התיבול. מצקת לתוך קערות מרק, מקשטים עם קוביות לחם שמורות, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
פאי דלעותפאי דלעות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
8 עד 9 פלפלי פובלאנו, קלויים, קלופים וקצוצים8 עד 9 פלפלי פובלאנו, קלויים, קלופים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
מצקתמצקת