גספצ'ו עם עוף ליים
גספצ'ו עם עוף ליים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 32 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 379 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. גשו לסופר וקנו כוסברה, שאלוט, עגבניות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. נסו גספצ'ו תות עם קרם כוסברה סיד, Gazpacho עם מיין לובסטר: Gazpacho con Bogavante, ו גספצ'ו לבן (Gazpacho Blanco) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים גריל גבוה. משרים את שאלוט טחון במים קרים, כ -10 דקות. בינתיים, מערבבים 1 כף מיץ ליים, 2 כפות שמן זית, ומלח ופלפל לפי הטעם במנה רדודה; מוסיפים את העוף ופונים למעיל. גריל העוף עד הזהב מבושל דרך, כ 3 דקות לכל צד.
למחוץ חצי קרוטונים; להפריש. משרים את קרוטונים הנותרים 1/4 כוס מים, 5 דקות, ואז לסחוט את המים ולשים בבלנדר.
מסננים את השאלוט ומוסיפים לבלנדר יחד עם חצי מכל עגבניות חתוכות לקוביות, מלפפון ופלפל פעמון. עם המנוע פועל, טפטוף הנותרים 3 כפות בתוספת 1 כפית שמן זית.
להוסיף 2 כוסות קרח להתמזג עד חלקה. מערבבים במחצית הכוסברה ומיץ הסיד הנותר; מתבלים במלח ופלפל.
מחלקים את המרק בין קערות. למעלה עם העוף, שאר העגבניות, מלפפון, פלפל וכוסברה קרוטונים כתוש.
טפטוף עם שמן זית ומגישים עם פלחי סיד.