קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות39
מגזין

גספצ'ו עם שמן כוסברה

גספצ'ו עם שמן כוסברה
גספצ'ו עם שמן כוסברה הוא ללא חלב, לקטו אובו צמחוני וטבעוני הר העבודה. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 6. מנה אחת מכילה 448 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. לכו לחנות ואספו חומץ שרי, מלפפון, שום ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 36%. ציון זה לא כל כך מרהיב. גספצ'ו עגבניות צהוב עם שמן כוסברה ואבוקדו, גספצ'ו-חזה עוף ברוטב עם שמן בזיליקום, ו גספצ'ו אבטיח עגבניות עם פיסטוקים ושמן בזיליקום דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
שלב את העגבניות, המלפפון, הלחם, השום והחומץ בקערה גדולה; לזרוק היטב. עובדים בקבוצות, מעבירים לבלנדר ומחית עד לקבלת תערובת חלקה וסמיכה, כ -3 דקות. כשהמנוע פועל, מוסיפים לאט את שמן הזית והמחית עד להטמעה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מוסיפים את הסוכר, 1 כפית מלח ופלפל לפי הטעם ודופק לערבב.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מעבירים לקערה גדולה, מכסים בניילון נצמד ומקררים עד קר, כ 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מכינים את התוספות: שוטפים את הבלנדר, ואז מוסיפים את הכוסברה, שמן הזית, 1/4 כוס מים, מיץ של 1/2 לימון והסוכר והמחית לתערובת אחידה. מתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
שלב בקערה את המלפפון, הצ ' ילה והמיץ מ -1 / 2 הלימון הנותרים; מתבלים במלח וזורקים. מחלקים את המרק בין קערות.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מזלפים את שמן הכוסברה ומעליהם את תערובת המלפפון-צ ' ילה.
מרכיבים שתצטרך
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
7
צילום: אנה וויליאמס

יין מומלץ: שרי מנזנילה, אלברינו, Verdejo

מנזנילה שרי, אלברינו וורדג 'ו הם בחירה מצוינת לגספאצ' ו. למרות שאומרים שגספצ ' ו הוא זיווג מסובך, כל היינות הספרדיים האלה יכולים לעבוד. אתה יכול לנסות את בלנקיטו אלברינו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-17 דולר לבקבוק.
בלנקיטו אלברינו
בלנקיטו אלברינו
אלברינו הקלאסי הזה מראה צהוב קש עם השתקפויות ירקרקות. הוא נקי על האף בעוצמה טובה, טרי, ניחוחות של הדר, אגס ופירות תפוחים פריכים עם רמזים של הערות פרחוניות. טעים, מאוזן, טרי, עליז על החיך; מאוזן היטב וידידותי מאוד לאוכל.תערובת: 51% אלברי טסו, 24% טרייקסדורה, 15% קייססו, 10% לורידו