גראטן דלעת פרמזן-חמאה
זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. גשו לסופר וקנו מלח, דלורית, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: פרמזן חמאה סקווש גראטן, פרמזן-Butternut סקווש Gratin, ו דלעת סקווש Gratin.
הוראות
תנור חום עד 191°. Spray 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפייה זכוכית עם ספריי בישול. לקלף, חצי לאורכו ודלעת זרע; לחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'. מסדרים עם פרוסות חופפות מעט בתחתית תבנית אפייה.
בסיר 2 ליטר, להמס חמאה על חום בינוני. להפחית את החום לנמוך.
להוסיף שום; לבשל 2 עד 3 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד השום הוא רך חמאה הוא חדור עם טעם שום. אל תתנו חמאה חומה.
בקערה קטנה, מערבבים פירורי לחם, גבינה ו 1 כף תערובת חמאה שום.
מברשת סקווש פרוסות עם הנותרים תערובת חמאה שום.
מפזרים מלח, פלפל ותערובת פירורי לחם.
אופים חשוף 30 עד 40 דקות או עד סקווש הוא רך כאשר פירסינג עם מזלג. הגדל את טמפרטורת התנור ל-425F; אופים 5 עד 10 דקות יותר או עד השחמה קלה. לפני ההגשה, מפזרים פטרוזיליה מעל.