קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות14
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

גראטן דלעת פרמזן-חמאה

גראטן דלעת פרמזן-חמאה
זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. גשו לסופר וקנו מלח, דלורית, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: פרמזן חמאה סקווש גראטן, פרמזן-Butternut סקווש Gratin, ו דלעת סקווש Gratin.

הוראות

1
תנור חום עד 191°. Spray 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפייה זכוכית עם ספריי בישול. לקלף, חצי לאורכו ודלעת זרע; לחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'. מסדרים עם פרוסות חופפות מעט בתחתית תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
בסיר 2 ליטר, להמס חמאה על חום בינוני. להפחית את החום לנמוך.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
3
להוסיף שום; לבשל 2 עד 3 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד השום הוא רך חמאה הוא חדור עם טעם שום. אל תתנו חמאה חומה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שום גויה®שום גויה®
4
בקערה קטנה, מערבבים פירורי לחם, גבינה ו 1 כף תערובת חמאה שום.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מברשת סקווש פרוסות עם הנותרים תערובת חמאה שום.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שום גויה®שום גויה®
סכין קילוףסכין קילוף
6
מפזרים מלח, פלפל ותערובת פירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
אופים חשוף 30 עד 40 דקות או עד סקווש הוא רך כאשר פירסינג עם מזלג. הגדל את טמפרטורת התנור ל-425F; אופים 5 עד 10 דקות יותר או עד השחמה קלה. לפני ההגשה, מפזרים פטרוזיליה מעל.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות