אם יש לך קמח, לימון, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. . מתכונים דומים: פורל Amandine, פורל Amandine, ו פורל Amandine.
הוראות
1
לשטוף וללטף פורל יבש. מתבלים מבפנים ומבחוץ עם מלח ופלפל לפי הטעם. לדלות פורל בקמח.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
לוראן מטבח מקצועי®
פורל
2
חום 2 כפות חמאה במחבת גדולה מעל חום גבוה עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים פורל וחומים משני הצדדים. חום נמוך יותר בינוני ומבשלים כ 5 דקות בכל צד או עד מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
פורל
4
הסר פורל לצלחת הגשה ולשמור חם.
מרכיבים שתצטרך
פורל
5
מחק את המחבת והוסף 2 כפות חמאה. מבשלים חמאה על חום בינוני עד שזה רק מתחיל להשחים.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוסיפים את השקדים והחומים.
מרכיבים שתצטרך
( 23)
7
יוצקים רוטב ושקדים על דגים ומפזרים מיץ לימון ופטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
( 23)
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק