אורז ואפונה עם פורל
אורז ואפונה עם פורל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 22 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 439 קלוריות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, פילה פורל, מרק עוף וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: אורז ואפונה עם פורל, פורל ים מטוגן בפאן, אפונה וצ'וריסו פריקאסה, ו עוגות דג טרוטה מעושנות עם אפונה רכה.
הוראות
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
מחממים את שמן הזית בעציץ עמיד מעל חום בינוני.
מוסיפים את הבצל ואת הקורנית ומבשלים עד שהבצל מתרכך מעט, כ -2 דקות. מערבבים את האורז ומבשלים, ערבוב, עד מבריק, 1 עד 2 דקות.
מוסיפים את היין ומבשלים, ערבוב, עד שהוא נספג, על 1 דקה.
מוסיפים 1 כפית מלח ופלפל לפי הטעם.
יוצקים את המרק ו 1 1/2 כוסות מים על האורז ולהביא לרתיחה, על 4 דקות. מערבבים, ואז מכסים ומעבירים לתנור.
אופים 20 דקות, ערבוב באמצע.
בינתיים, לבשל את האפונה ב 4 כוסות מים רותחים מומלחים עד במכרז, על 5 דקות. מילואים 1 כוס בישול מים, ולאחר מכן לנקז.
הסר את האורז מהתנור. מערבבים את האפונה, 1 כף חזרת, פרמזן, מלח ופלפל לפי הטעם. מערבבים מספיק של מי בישול שמורות עד שהאורז הוא שמנת. לחלק בין קערות. למעלה עם פורל, כף הנותרים חזרת, וירוקים התינוק, אם תרצה.