גראטן תפוחי אדמה ופובלאנו
גראטן תפוחי אדמה ופובלאנו עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. מתאים ל-10 ומחירו 1 מנות.09 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 11 גרם חלבון, 14 גרם שומן, ובסך הכל של 214 קלוריות. מתכון זה מן האוכלרשת יש 55 אוהדים. גשו לסופר וקנו פלפל, תפוחי אדמה זהב יוקון, צ'ילי פובלנו, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וצמחוני דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 35 דקות. נסו גרטן תפוחי אדמה פובלנו, גראטן תפוחי אדמה ופובלאנו, ו גרטן פובלנו, תפוח אדמה ותירס (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
לרסס כוס 9 1/2-אינץ, עמוק צלחת עוגת צלחת עם טפלון בישול תרסיס. הניחו בצד.
בקערה בינונית שלבו את רצועות הפובלנו והתירס.
בקערה קטנה, מערבבים יחד את חצי וחצי וקרמה.
מסדרים 1/2 מסיבובי תפוחי האדמה, חופפים מעט, בכלי הפשטידה המוכן.
מפזרים מעל 1/2 מתערובת הפובלנו-תירס, מתבלים במלח ופלפל ומעליהם 1/3 מהגבינה. חזור על השכבות, מסתיים עם הגבינה.
יוצקים את תערובת השמנת על תפוחי האדמה.
מניחים את צלחת הפאי על תבנית עם נייר אפייה. מכסים את המנה בחוזקה בנייר כסף.
מסירים את נייר הכסף וממשיכים באפייה עד שתפוחי האדמה רכים והגבינה מזהיבה, כ-30 דקות יותר.
תנו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.
הערת קוק: לקילוף קל, סגרו היטב את הפובלנוס החרוך בשקית ניילון.