קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות64
מגזין

גרבלקס עם סלט רוסי

גרבלקס עם סלט רוסי
גשו לסופר וקנו צלפים, פלפל, קורנישון ועוד מספר מצרכים לעשות היום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: רוטב רוסי חדר תה רוסי-זה רוטב סלט ממקום עם היסטוריה עשירה, חדר התה הרוסי רוטב רוסי, ו סלט רוסי.

הוראות

1
במחבת 5-6 ליטר מעל חום גבוה, להביא תפוחי אדמה ו 2 1/2 ליטרים מים לרתיחה. מחבת כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים עד תפוחי אדמה רכים כאשר פירסינג, 25 עד 30 דקות. עם כפית מחוררת, להרים תפוחי אדמה החוצה ולתת להם לעמוד.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
להחזיר מים רותחים ולהוסיף כרובית; לכסות, להפחית את החום, ומבשלים רק עד במכרז כאשר פירסינג, 5 עד 6 דקות. עם כפית מחוררת, להרים פרחים ולתת לעמוד. להחזיר מים רותחים ולהוסיף גזר; לכסות, להפחית את החום, ומבשלים עד במכרז כאשר פירסינג, 8 עד 10 דקות. עם כפית מחוררת, להרים גזר ולתת לעמוד. להחזיר מים רותחים ולהוסיף שעועית ירוקה; מבשלים, חשוף, עד רך-פריך לנשוך, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
בצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירחבצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירח
גב שומן חזירגב שומן חזיר
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
3
מסננים שעועית ירוקה, לטבול במי קרח עד מגניב, על 3 דקות, ואז לנקז שוב.
מרכיבים שתצטרך
בצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירחבצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירח
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
4
בינתיים, במחבת 3-4 ליטר, להביא סלק ו 1 1/2 ליטרים מים לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים עד סלק רך כאשר פירסינג, 35 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
לנקז ולתת מגניב.
6
לקלף סלק ותפוחי אדמה; לחתוך לקוביות 3/8 אינץ'. בקערה קטנה, מערבבים סלק עם 2 כפות חומץ. שים תפוחי אדמה בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
חותכים פרחים כרובית לחתיכות 1/2 אינץ ' רחב.
מרכיבים שתצטרך
חלב אומגה 3 או חלב משומרחלב אומגה 3 או חלב משומר
8
חותכים גזר חצי לאורכו, ואז לרוחב לפרוסות 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
9
חותכים שעועית ירוקה לחתיכות 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירחבצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירח
10
מוסיפים כרובית, גזר, ושעועית ירוקה לתפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
בצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירחבצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירח
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
גב שומן חזירגב שומן חזיר
11
בקערה קטנה אחרת, לשלב מיונז, 6 כפות חומץ, cornichons, צלפים, 1/4 שמיר כוס (או 2 כפות שמיר מיובש), חרדל דיז ' ון, חרדל יבש, ו 1/2 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
רגל טלה, מעצםרגל טלה, מעצם
אבקת חרדלאבקת חרדל
GherkinsGherkins
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
12
להוסיף 1 1/2 כוסות של הרוטב הנותרים 1/4 כוס חומץ סלט תפוחי אדמה ירקות; לערבב בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
13
פרוסות gravlax חופפות מקצה לקצה כדי ליצור מעגל בגודל שווה על כל צלחת. סלט תפוחי אדמה תל באותה מידה במרכז המעגלים, להקיף סלק, ולסדר לחם לצד.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
GravlaxGravlax
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
14
מפזרים סלטים עם הנותרים 1/4 שמיר כוס (או 2 כפות שמיר מיובש). ללוות עם נשאר רוטב ומלח ופלפל להוסיף לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה פולי ג ' ונסון קרנרוס. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 23 דולר לבקבוק.
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
ניחוחות מרוכזים ומורכבים ב-2016 שרדונה קרנרוס שלנו. הערות של אפרסק בגריל, אגס, קרואסון בחמאה, ווניל להגדיר את הבמה לשרדונה עשיר, בעל גוף מלא. ניחוחות להרחיב על החיך עם טעמים מעוררי תיאבון של אגס, פריך תפוחים, יערה, קוקוס קלוי, וופל וניל. האיזון והמבנה של יין זה יחד עם חומציותו הבהירה הופכים אותו ליין ראוי לגילו להנאה במשך מספר שנים. תיהנו מהיופי הזה עם עוף צלוי עסיסי וריזוטו פטריות בר.