גרבלקס עם סלט רוסי
גשו לסופר וקנו צלפים, פלפל, קורנישון ועוד מספר מצרכים לעשות היום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: רוטב רוסי חדר תה רוסי-זה רוטב סלט ממקום עם היסטוריה עשירה, חדר התה הרוסי רוטב רוסי, ו סלט רוסי.
הוראות
במחבת 5-6 ליטר מעל חום גבוה, להביא תפוחי אדמה ו 2 1/2 ליטרים מים לרתיחה. מחבת כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים עד תפוחי אדמה רכים כאשר פירסינג, 25 עד 30 דקות. עם כפית מחוררת, להרים תפוחי אדמה החוצה ולתת להם לעמוד.
להחזיר מים רותחים ולהוסיף כרובית; לכסות, להפחית את החום, ומבשלים רק עד במכרז כאשר פירסינג, 5 עד 6 דקות. עם כפית מחוררת, להרים פרחים ולתת לעמוד. להחזיר מים רותחים ולהוסיף גזר; לכסות, להפחית את החום, ומבשלים עד במכרז כאשר פירסינג, 8 עד 10 דקות. עם כפית מחוררת, להרים גזר ולתת לעמוד. להחזיר מים רותחים ולהוסיף שעועית ירוקה; מבשלים, חשוף, עד רך-פריך לנשוך, 3 עד 4 דקות.
מסננים שעועית ירוקה, לטבול במי קרח עד מגניב, על 3 דקות, ואז לנקז שוב.
בינתיים, במחבת 3-4 ליטר, להביא סלק ו 1 1/2 ליטרים מים לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים עד סלק רך כאשר פירסינג, 35 עד 40 דקות.
לקלף סלק ותפוחי אדמה; לחתוך לקוביות 3/8 אינץ'. בקערה קטנה, מערבבים סלק עם 2 כפות חומץ. שים תפוחי אדמה בקערה גדולה.
חותכים פרחים כרובית לחתיכות 1/2 אינץ ' רחב.
חותכים גזר חצי לאורכו, ואז לרוחב לפרוסות 1/4 אינץ'.
חותכים שעועית ירוקה לחתיכות 1/2 אינץ'.
מוסיפים כרובית, גזר, ושעועית ירוקה לתפוחי אדמה.
בקערה קטנה אחרת, לשלב מיונז, 6 כפות חומץ, cornichons, צלפים, 1/4 שמיר כוס (או 2 כפות שמיר מיובש), חרדל דיז ' ון, חרדל יבש, ו 1/2 כפית מלח.
להוסיף 1 1/2 כוסות של הרוטב הנותרים 1/4 כוס חומץ סלט תפוחי אדמה ירקות; לערבב בעדינות.
פרוסות gravlax חופפות מקצה לקצה כדי ליצור מעגל בגודל שווה על כל צלחת. סלט תפוחי אדמה תל באותה מידה במרכז המעגלים, להקיף סלק, ולסדר לחם לצד.
מפזרים סלטים עם הנותרים 1/4 שמיר כוס (או 2 כפות שמיר מיובש). ללוות עם נשאר רוטב ומלח ופלפל להוסיף לפי הטעם.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה פולי ג ' ונסון קרנרוס. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 23 דולר לבקבוק.
![פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה]()
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
ניחוחות מרוכזים ומורכבים ב-2016 שרדונה קרנרוס שלנו. הערות של אפרסק בגריל, אגס, קרואסון בחמאה, ווניל להגדיר את הבמה לשרדונה עשיר, בעל גוף מלא. ניחוחות להרחיב על החיך עם טעמים מעוררי תיאבון של אגס, פריך תפוחים, יערה, קוקוס קלוי, וופל וניל. האיזון והמבנה של יין זה יחד עם חומציותו הבהירה הופכים אותו ליין ראוי לגילו להנאה במשך מספר שנים. תיהנו מהיופי הזה עם עוף צלוי עסיסי וריזוטו פטריות בר.