גרופר אתונאי
גרופר אתונאי יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 149 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 3g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן גשו לסופר וקנו תבלינים יווניים, פילה דקר, עגבניית שזיפים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 95% וזה מדהים. נסו דקר אפוי עם פטריות בר: דקר אל Forno קון Funghi Trifolati, כלב אתונאי, ו אורזו האתונאי (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים את שני הצדדים של פילה עם תיבול. מעיל מחבת nonstick גדולה עם ספריי בישול, ומניחים מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מוסיפים דגים ומבשלים 3 דקות; מסירים מחבת מחום.
הפוך דגים; למעלה עם תרד, עגבניות, וגבינה. להחזיר מחבת לחום; לכסות ולבשל 3 עד 4 דקות או עד תרד חם פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינוט Grigio Scarpetta עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![Scarpetta פינו Grigio]()
Scarpetta פינו Grigio
צבע קש בהיר עם רק רמז של סלמון. ניחוחות של פירות אבן ומלון. מראה את יכולתו של פינו גריג ' יו להיות קל על רגליו אבל מורכב. מלון ופירות אבן עם מינרלים וגוף בינוני. לפינו גריג ' יו יש טווח נהדר. נפלא בכוחות עצמו כאפריטיבו, עם דגים צלויים אור כמו סשימי, קרודו pesce או סביצ ' ה.