גרטן קישואים
גרטן קישואים עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. מתכון זה משמש 6. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 11 גרם חלבון, 19 גרם שומן, ובסך הכל של 313 קלוריות. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 42 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. אם יש לכם פלפל, חמאה, מלח כשר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 54%. הציון הזה מוצק. נסו קישואים פומודורי גרטינאטי (גרטן קישואים ועגבניות), גרטן קישואים, ו גרטן קישואים (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ממיסים את החמאה במחבת מטגן גדולה מאוד (12 אינץ') ומבשלים את הבצל על אש נמוכה במשך 20 דקות, או עד שהם רכים אך לא משחימים.
מוסיפים את הקישואים ומבשלים, מכוסה, למשך 10 דקות, או עד שהם רכים.
מוסיפים את המלח, הפלפל ואגוז המוסקט ומבשלים ללא כיסוי למשך 5 דקות נוספות. מערבבים פנימה את הקמח.
מוסיפים את החלב החם ומבשלים על אש נמוכה מספר דקות, עד שהוא מכין רוטב.
יוצקים את התערובת לתבנית אפייה בגודל 8 על 10 אינץ'.
שלבו את פירורי הלחם והגרוייר ופזרו על גבי תערובת הקישואים. נקודה עם 1 כף חמאה לחתוך לחתיכות קטנות ואופים במשך 20 דקות, או עד מבעבע ושחום.