Grillades בסגנון האנטר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 50 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 460 קלוריות. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך פטריות קרים, עלי דפנה, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ בלסמי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת תות רזה כקינוח. נסו עוף בסגנון האנטר, פשטידת בקר בסגנון האנטר, ו סגנון צייד הארנב (מתכונים דומים).
הוראות
1
חותכים בשר בקר ועגל לחתיכות 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
2
מערבבים קמח, מלח כשר ופלפל שחור טחון בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
מחממים שמן זית בסיר כבד רחב של 5 עד 6 ליטר על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן. בשר קצוץ (עובד בקבוצות במידת הצורך), ערבוב כל הזמן ומתהפך, עד באופן שווה וקל השחמה משני הצדדים, 5 עד 6 דקות.
מוסיפים עלי מפרץ, טימין, רוזמרין, מלח, קאיין, פלפל שחור, מרק ויין, ולאחר מכן להפחית את החום ומבשלים, מכוסה חלקית, ערבוב מדי פעם, עד הבשר הוא מאוד רך, על 1 1/2 שעות. לטעום מרק, ולהוסיף חומץ בלסמי לחתוך את העושר של נוזל צליה אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
גב שומן חזיר
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות