קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות8
ציון בריאות20
מגזין

גרנולה אגוזים II

גרנולה אגוזים II
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל Granolan Nutty השני. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 15 גרם חלבון 39 גרם של שומן, וסך הכל 813 קלוריות. 33 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם דבש, שמן canolan, שיבולת שועל התגלגלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. . זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: גרנולה אגוזים, גרנולה אגוזים, ו גרנולה אגוזים.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
בקערה בינונית, לטאטא יחד את השמן, מים חמים ודבש. בקערה גדולה, מערבבים יחד את שיבולת השועל, השקדים, פקאן ואגוזי מלך.
מרכיבים שתצטרך
שקדיםשקדים
אגוזי מלךאגוזי מלך
פקאניםפקאנים
דבשדבש
מיםמים
שיבולת שועלשיבולת שועל
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
3
יוצקים את תערובת הדבש לתוך תערובת שיבולת שועל ומערבבים עד שיבולת השועל והאגוזים מצופים באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
דבשדבש
אגוזיםאגוזים
שיבולת שועלשיבולת שועל
4
מורחים את הגרנולה על 2 סדינים אפייה.
מרכיבים שתצטרך
גרנולהגרנולה
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
אופים במשך 10 דקות, מערבבים, ואופים 10 דקות נוספות, או עד קלוי. אפשר גרנולה להתקרר לחלוטין לפני ערבוב בצימוקים, צימוקים זהובים דובדבנים יבשים. גרנולה תתקשה כשהיא תתקרר. לפרק כל גושים גדולים, ולאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
דובדבנים יבשיםדובדבנים יבשים
צימוקים זהוביםצימוקים זהובים
גרנולהגרנולה
צימוקיםצימוקים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור