גרנולה טרופית אולטימטיבית
אם יש לך מנגו, בננה צ'יפס, אגוזי מקדמיה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו גרנולה טרופית, גרנולה טרופית, ו גרנולה פירות האולטימטיבי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 149°. קו גיליון אפייה עם גיליון סילפט או נייר קלף.
בקערה גדולה, מוסיפים שיבולת שועל, שבבי בננה, אגוזי מקדמיה, פתיתי קוקוס, אגוזי ברזיל, מנגו מיובש ופפיטס. לזרוק לשלב.
בסיר בינוני, משלבים סוכר קוקוס, סירופ אגבה ושמן זית על אש בינונית.
להקציף עד בשילוב וסוכר הוא כמעט מומס.
מורחים גרנולה על תבנית אפייה ואופים, ערבוב פעם אחת, עד הזהב, 40 דקות.
תנו לגרנולה להתקרר ואז תערבבו פירות מסוכרים.