קושימומחה
מוכן ב8 שעות
מנות3
ציון בריאות5
מגזין

גרניטה שוקולד מריר כפול

גרניטה שוקולד מריר כפול
זמן הכנת המתכון כ 8 שעות גשו לסופר וקנו שוקולד חצי-מתוק, קפה, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח קריאולי. נסו עוגיות שוקולד מריר כפולות, עוגת מוס שוקולד כהה כפולה, ו עוגיות שוקולד מריר כפולות (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר בינוני מעל חום בינוני, לטאטא קפה, סוכר, קקאו עד נמס וחלק.
מרכיבים שתצטרך
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
2
להקציף וניל ושוקולד עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
3
להעביר קערה וצינה עד קר, על 2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
העברת תערובת למיכל פלסטיק להקפיא, בקצרה ערבוב עם מזלג פעם בשעה, במשך כ 5 שעות. המשך להקפיא עד קפוא לחלוטין, על 3 שעות נוספות.
5
לשבור את granita עם מזלג לפני ההגשה.