קושימומחה
מוכן ב8 שעות
מנות3
ציון בריאות5
מגזין

גרניטה שוקולד מריר כפול

גרניטה שוקולד מריר כפול
זמן הכנת המתכון כ 8 שעות גשו לסופר וקנו שוקולד חצי-מתוק, קפה, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח קריאולי. נסו עוגיות שוקולד מריר כפולות, עוגת מוס שוקולד כהה כפולה, ו עוגיות שוקולד מריר כפולות (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר בינוני מעל חום בינוני, לטאטא קפה, סוכר, קקאו עד נמס וחלק.
מרכיבים שתצטרך
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
נייר אורזנייר אורז
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2
להקציף וניל ושוקולד עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
להעביר קערה וצינה עד קר, על 2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
העברת תערובת למיכל פלסטיק להקפיא, בקצרה ערבוב עם מזלג פעם בשעה, במשך כ 5 שעות. המשך להקפיא עד קפוא לחלוטין, על 3 שעות נוספות.
5
לשבור את granita עם מזלג לפני ההגשה.