דאל הודי
ייתכן שדאל ההודי הוא המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה זו מכילה כ 17 גרם חלבון 1 גרם של שומן, וסך הכל 234 קלוריות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-5 מנות. לך לחנות ותביא צ'ילי חלפיניו, כוסברה, מלח ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב ההל הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות הל כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. זה הוא ידידותי לתקציב מתכון לאוהדים של אוכל הודי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית מתכונים דומים: nimbu pani או לימונדה הודית, הודי nimbu pani עם זרעי sabza, Indian Dal Nirvana, ו Ratatouille ההודי.
הוראות
במחבת 5 עד 6 ליטר מעל חום בינוני גבוה, לעתים קרובות מערבבים שמן, כמון, והל רק עד תבלינים ריחניים, 1 עד 1 1/2 דקות.
מוסיפים מרק, עדשים, בצל, כוס כוס כוס כוס כוסברה 1/4, זנגביל, צ ' ילי, שום וכורכום. מביאים לרתיחה על חום גבוה; להפחית חום, כיסוי, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד עד עדשים להתפרק, כ 15 דקות.
מצקת דאל לתוך קערות, מפזרים יותר כוסברה, ומוסיפים מלח לפי הטעם.
יין מומלץ: Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ
Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ הם בחירות נהדרות עבור הודי. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. אתה יכול לנסות Nigl Freiheit Gruner Veltliner. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.
![Nigl Freiheit Gruner Veltliner]()
Nigl Freiheit Gruner Veltliner
# 48 Wine Spectator Top 100 של 2018אף מקסים, ניחוחות של תפוחים צהובים, אופי פירותי עדין, מעט צמיג, חומציות חיה ומשולבת יפה, יורד היטב, גוונים מינרליים פיקנטיים מתובלים בגימור.