דאל (מרק עדשים מתובל)
דאל (מרק עדשים מתובל) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 25 גרם חלבון 2 גרם של שומן, וסך הכל 367 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לכם asafoetida כבד, זרעי חרדל, צ'ילי jalapeño, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הג'ינג'ר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי כקינוח. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-32 היו אומרים שזה פגע במקום. זה מושלם עבור סתיו. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו מרק עדשים אדום מתובל, מרק עדשים אדום מתובל, ו מרק עדשים אדום מתובל (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול וכבד, מחממים שומן גבוה, ואז מוסיפים בצל. מבשלים עד רך מעט השחמה, 10 עד 15 דקות, ולאחר מכן להוסיף ג ' ינג 'ר, צ' ילי, ותבלינים. מערבבים כל הזמן כדי למנוע תבלינים מלהידבק ולשרוף.
כאשר זרעי חרדל מתחילים פופ, להוסיף עדשים ומים 6 כוסות. מביאים לרתיחה, ואז להפחית לרתיחה ומבשלים, מכוסה, עד עד העדשים כמעט לחלוטין להתפרק, על 1 שעה. מערבבים מדי פעם כדי למנוע דבק ולהוסיף מים לפי הצורך. כאשר עדשים רכים, מוסיפים מלח לפי הטעם.
עשר דקות לפני ההגשה, מערבבים בvadouvan.
מגישים חם עם יוגורט וכוסברה, אם תרצה.