קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

דאקואז כתום-אגוזי לוז

דאקואז כתום-אגוזי לוז
דאקוויז כתום-אגוזי לוז עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים שלך. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 5 גרם חלבון, 13 גרם שומן, ובסך הכל של 282 קלוריות. מתאים ל-12 ומחירו 62 סנט למנה מנות. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חלבונים, חלב, ארוחה אגוזי לוז, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 11%. מתכונים דומים: דאקואז כתום-אגוזי לוז, אגוזי לוז דקואז, ו אגוזי לוז - מוקה דקואז.

הוראות

1
מחממים תנור ל 20
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
להכנת מרנגים, צייר עיגולים 2 (8 אינץ') על כל אחד מ -2 חתיכות נייר קלף. הפוך נייר; אבטח בעזרת נייר דבק ל -2 ניירות אפייה.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
שלב בקערה בינונית 1 כוס ארוחת אגוזי לוז, 1/4 כוס סוכר, חלב, וניל ותמצית שקדים; מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
תמצית שקדיםתמצית שקדים
ארוחת אגוזי לוזארוחת אגוזי לוז
ונילוניל
סוכרסוכר
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מניחים קרם אבנית, 1/8 כפית מלח וחלבוני ביצה בקערה גדולה; מקציפים במיקסר במהירות גבוהה עד לקבלת קצף. מוסיפים בהדרגה 1/2 כוס סוכר, 1 כף בכל פעם, מכים עד שנוצרות פסגות נוקשות (לא מקציפים). מערבבים שליש תערובת חלבון ביצה לתערובת ארוחות אגוזי לוז. מקפלים תערובת ארוחות אגוזי לוז לתערובת חלבון הביצה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
ארוחת אגוזי לוזארוחת אגוזי לוז
חלבוניםחלבונים
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
קערהקערה
5
מחלקים תערובת חלבון ביצה באופן שווה בין 4 העיגולים המצוירים; מורחים תערובת חלבון ביצה לקצה החיצוני של כל עיגול בעזרת גב כף.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
מורחיםמורחים
6
אופים ב 200 במשך 3 שעות או עד יבש. כבה את התנור, ומרנג מגניב בתנור סגור לפחות 2 שעות. הסר בזהירות מרנגים מנייר.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
להכנת המילוי, שלבו מיץ ו -5 המרכיבים הבאים (דרך קורטוב מלח) בסיר קטן; מביאים לרתיחה. מבשלים 1 דקה, תוך ערבוב מתמיד עד עבה.
מרכיבים שתצטרך
מיץמיץ
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
8
מעבירים לקערה בינונית; מכסים ומצננים. מקפלים פנימה ציפוי מוקצף.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי מוקצףציפוי מוקצף
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
9
מניחים 1 מרנג על מגש הגשה.
10
מורחים רבע מהמילוי באופן שווה על מרנג. חזור על שכבות פעמיים נוספות; למעלה עם הנותרים מרנג.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
11
מורחים את המילוי שנותר סביב הצדדים. לחץ על 1/2 כוס ארוחת אגוזי לוז סביב דפנות העוגה.
מרכיבים שתצטרך
ארוחת אגוזי לוזארוחת אגוזי לוז
מורחיםמורחים
12
שלב חמאה ושוקולד בכלי בטוח למיקרוגל. מיקרוגל ב 1 דקה גבוהה; מערבבים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
13
מורחים תערובת שוקולד על מרנג העליון. מכסים ברפיון, ומקפיאים 8 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
מורחיםמורחים