דאקואז כתום-אגוזי לוז
דאקוויז כתום-אגוזי לוז עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים שלך. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 5 גרם חלבון, 13 גרם שומן, ובסך הכל של 282 קלוריות. מתאים ל-12 ומחירו 62 סנט למנה מנות. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חלבונים, חלב, ארוחה אגוזי לוז, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 11%. מתכונים דומים: דאקואז כתום-אגוזי לוז, אגוזי לוז דקואז, ו אגוזי לוז - מוקה דקואז.
הוראות
להכנת מרנגים, צייר עיגולים 2 (8 אינץ') על כל אחד מ -2 חתיכות נייר קלף. הפוך נייר; אבטח בעזרת נייר דבק ל -2 ניירות אפייה.
שלב בקערה בינונית 1 כוס ארוחת אגוזי לוז, 1/4 כוס סוכר, חלב, וניל ותמצית שקדים; מערבבים היטב.
מניחים קרם אבנית, 1/8 כפית מלח וחלבוני ביצה בקערה גדולה; מקציפים במיקסר במהירות גבוהה עד לקבלת קצף. מוסיפים בהדרגה 1/2 כוס סוכר, 1 כף בכל פעם, מכים עד שנוצרות פסגות נוקשות (לא מקציפים). מערבבים שליש תערובת חלבון ביצה לתערובת ארוחות אגוזי לוז. מקפלים תערובת ארוחות אגוזי לוז לתערובת חלבון הביצה שנותרה.
מחלקים תערובת חלבון ביצה באופן שווה בין 4 העיגולים המצוירים; מורחים תערובת חלבון ביצה לקצה החיצוני של כל עיגול בעזרת גב כף.
אופים ב 200 במשך 3 שעות או עד יבש. כבה את התנור, ומרנג מגניב בתנור סגור לפחות 2 שעות. הסר בזהירות מרנגים מנייר.
להכנת המילוי, שלבו מיץ ו -5 המרכיבים הבאים (דרך קורטוב מלח) בסיר קטן; מביאים לרתיחה. מבשלים 1 דקה, תוך ערבוב מתמיד עד עבה.
מעבירים לקערה בינונית; מכסים ומצננים. מקפלים פנימה ציפוי מוקצף.
מניחים 1 מרנג על מגש הגשה.
מורחים רבע מהמילוי באופן שווה על מרנג. חזור על שכבות פעמיים נוספות; למעלה עם הנותרים מרנג.
מורחים את המילוי שנותר סביב הצדדים. לחץ על 1/2 כוס ארוחת אגוזי לוז סביב דפנות העוגה.
שלב חמאה ושוקולד בכלי בטוח למיקרוגל. מיקרוגל ב 1 דקה גבוהה; מערבבים עד חלקה.
מורחים תערובת שוקולד על מרנג העליון. מכסים ברפיון, ומקפיאים 8 שעות או לילה.