באמת מטבל בצל יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 1052 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 105 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך פלפל, צ'יפס, בצל ירוק, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 28%. נסו מטבל בצל וידאלי מתוק, מטבל בצל צרפתי # SundaySupper, ו מטבל פיצה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
לשפשף בצל לא צבוע עם קצת שמן זית; צלי עד רך, כ 45 דקות. מגניב לקלף.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
בצל
לשפשף תיבול יבש
3
דק קוביות בצל גלם קלופים.
מרכיבים שתצטרך
בצל
4
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה; מוסיפים שמן וחום שנותרו עד חם למדי.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מוסיפים בצל קצוץ ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הקצוות מתחילים חום, על 5 דקות. פנה בינוני נמוך ומבשל עד בצל הוא חום זהוב, על 18 דקות. לגרד בצל, שמן ומיצים לתוך מסננת על קערה.
מרכיבים שתצטרך
בצל
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מסננת
קערה
6
מסננים בצל ומתפשטים על צלחת מצופה במגבת נייר. לקרר את השמן המתוח.
מרכיבים שתצטרך
בצל
מורחים
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
7
מחית בצל צלוי במעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
בצל
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
8
מוסיפים מיונז, שמנת חמוצה, חומץ ומלח; דופק עד חלקה. עם המנוע פועל, טפטוף ב 1/4 כוס השמן השמור בטעם.
מרכיבים שתצטרך
מיונז
שמנת חמוצה
חומץ
מלח
שמן בישול
9
העברה לקערה הגשה. מערבבים בצל ירוק, פלפל, ורוטב חם לפי הטעם. מקררים לפחות 3 שעות. לפזר את הבצלים המטוגנים מעל רק לפני ההגשה עם צ ' יפס.