ירכיים עסיסיות להפליא הודו צלוי
זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. גשו לסופר וקנו גזר, בצל, קמח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. , וזה לא כל כך סופר. נסו ברווז צלוי ממולאים עסיסי עם רוטב דובדבן בלסמי, ירכיים עוף צלויות עם תבשיל עדשים, ו ירכיים עוף צלויות עם יין לבן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מפזרים קמח לתוך שקית תנור ומניחים אותו במחבת 9x11 אינץ'.
מורחים בצל, סלרי, חתיכות גזר על החלק התחתון של התיק. יש לשטוף את הירכיים טורקיה להתייבש עם מגבות נייר. לשפשף שמן זית מתחת לעור ועל החלק החיצוני של הירכיים.
מפזרים מלח מתובל בנדיבות על ירכיים טורקיה ולשפשף אותו מתחת לעור (ראה הערה של קוק). מסדרים ירכיים על גבי ירקות. סגור את התיק עם העניבה. הפוך שישה חריצים בחלק העליון של התיק עם סכין קילוף חדה.
מניחים מחבת בתנור, מוודאים ששקית תנור לא נוגעת באלמנט חימום עליון.
צלוי עד מדחום לקרוא מיידית מוכנס לתוך בשר הירך מגיע 165 מעלות F (74 מעלות C), על 1 שעה.