דבש-יין-חמוציות טארט
טארט דבש-יין-חמוציות עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 461 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. הכנת המנה לוקחת כ 5 שעות ו-35 דקות. אם יש לכם מיץ תפוחים, חמאה, דבש, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: טארט לבן עם ציפוי דבש-חמוציות, דבש טארט דובדבן מזוגג סלמון עם סלסה דובדבן טארט כפרי, ו עוגת פודינג עם ענבים שלוקים ביין.
הוראות
מחממים תנור ל-375 ° F. בקערה בינונית, מערבבים את כל מרכיבי הקרום עד לבצק. לחץ על הבצק בתחתית ו 1 1/2 אינץ 'בצד של מחבת 9 אינץ' ungreased.
אופים 18 עד 20 דקות או עד הקרום מוגדר חום בהיר. מגניב 10 דקות.
מורחים ריבה על החלק התחתון של קרום מקורר.
בסיר 3 ליטר, מפזרים ג ' לטין על מים קרים.
בואו לעמוד על 5 דקות או עד ג ' לטין הוא מתרכך. מערבבים ביין, דבש ואוכמניות.
חום לרתיחה, ערבוב מדי פעם; להפחית את החום מעט. מרתיחים חשפו 5 דקות, ערבוב מדי פעם; להסיר מן החום. מגניב לגמרי, כ -30 דקות.
יוצקים תערובת חמוציות על אגוזי מלך בקרום. כיסוי; לקרר לפחות 4 שעות עד צונן. הפעל סכין סביב הצד של מחבת כדי לשחרר טארט; להסיר את הצד של מחבת.