קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות1
מגזין

דבש מוקרם וסלמון מזוגג

דבש מוקרם וסלמון מזוגג
דבש מוקרם וסלמון מזוגג מיסו נטול גלוטן,, ללא חלב וצמחוני ומספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 69 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו חומץ אורז, דייקון, ג'ינג'ר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. וזה די גרוע. נסו קל דבש מיסו מזוגג סלמון ומרק אטריות סובה, סלמון מזוגג מיסו, ו סלמון מזוגג מיסו (מתכונים דומים).

הוראות

1
יש לשטוף דגים ולייבש. בקערה קטנה, מערבבים דבש, מיסו, מיץ לימון וג ' ינג ' ר.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
מיסומיסו
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מברשת דגים בנדיבות בכל רחבי עם תערובת דבש. הגדר חתיכות מעט זה מזה על תבנית אפייה 12 על 15 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
3
סלמון צלייה 3 עד 4 סנטימטרים מחום, פונה פעם אחת עם מרית רחבה, עד אטום אבל עדיין לח למראה במרכז החלק העבה ביותר (לחתוך לבדוק), 7 עד 8 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
4
הגדר חתיכת דגים על כל אחד מארבעה צלחות ודיקון תל באותה מידה לצד.
מרכיבים שתצטרך
צנון דייקוןצנון דייקון
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק