דבש מלוח וקליפת שוקולד עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 423 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך דבש, אגוזי לוז קלויים, מלח ים מתפורר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו שוקולד מלוח קליפת שקדים, ים-פירות מלוחים & קליפת שוקולד אגוז, ו קליפת קוקוס שוקולד קרמל מלוח (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל-350 ° F. באמצעות הידיים, קרקרים מתפוררים בגסות על תבנית אפייה מצופה קלף. טוסט בתנור עד חום זהוב, 8-10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לכריכה
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
להעביר תבנית אפייה מתלה תיל ולתת קרקרים מגניב.
מרכיבים שתצטרך
לכריכה
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
תפוזים, פרוסים וחצויים
3
בינתיים, מחממים סוכר, דבש וחמאה בסיר בינוני על חום בינוני גבוה, ערבוב מדי פעם, עד החמאה נמסה. סיר בכושר עם מדחום ומבשל, לטאטא לעתים קרובות, עד רושמת מדחום 149°, 8-10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
רוטב חם שמן שומשום
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
הסר מחום ומערבבים סודה לשתיה (תערובת תהיה בועות במרץ). במהירות לשפוך תערובת על קרקרים, מתפשט מעיל באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטורים
לכריכה
5
בואו להתקרר לחלוטין.
6
טפטוף שוקולד על קרקרים מקורר; מיד העליון עם דובדבנים, פולי קפה, אגוזי לוז, ו cacao nibs ומפזרים מלח. צמרמורת עד שוקולד מוקשה, לפחות 10 דקות. לשבור קליפה לחתיכות.
מרכיבים שתצטרך
פולי קפה
Coco Nibs
זילוף בצורת לב
אגוזי לוז
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
לכריכה
נביחה
(צינור גדול)
7
הפוך קדימה: לנבוח יכול להתבצע 3 ימים קדימה. לעטוף בחוזקה ולשמור מקורר.