תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגיות דבש שיבולת שועל וצימוקים. והוא יספק כ 30 מנות. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 95 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך קינמון טחון, חמאה, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 6 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. נסו שיבולת שועל עם צימוקים ודבש, עוגיות שיבולת שועל וצימוקים, ו עוגיות שיבולת שועל צימוקים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. Mist 2 גיליונות אפייה עם ספריי בישול. הכה את החמאה, שמן קנולה, דבש, ביצה, חמאת שקדים ותמצית וניל בקערה גדולה עם מיקסר עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
חמאת שקדים
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
בקערה אחרת, לטאטא את החלב היבש, קמח, סודה לשתיה, קינמון ומלח.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטורים
כמו פיסטוקים או אגוזי מלך
אבקת חלב
לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)