תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל אמנון מטוגן פאן עם רוטב טרטר חריף. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 37 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 304 קלוריות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. גשו לסופר וקנו פילה אמנון, מיונז, צלפים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 29 דקות. מתכונים דומים: טאנגי פאן מטוגן אמנון, רוטב טרטר חריף במיוחד, ו עוגות סרטנים ברוטב טרטר חריף.
הוראות
1
שלב הראשון 11 מרכיבים בקערה קטנה; כיסוי וצינה עד מוכן לשרת.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות זינד-Humbrecht Calcaire פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 46 דולר לבקבוק.