קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות21
מגזין

דג אמנון פריך מצופה בפירורי לחם ברוטב טרטר קלאסי

דג אמנון פריך מצופה בפירורי לחם ברוטב טרטר קלאסי
אם יש לכם בצל, מיץ לימון, מלח כשר ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, מתכונים דומים: דג אמנון פריך מצופה בפירורי לחם ברוטב עגבניות בלסמי, מקלות דגים אפויים בפירורי לחם עם רוטב טרטר, ו כריכי דגים בפירורי לחם ברוטב טרטר.

הוראות

1
מניחים מתלה במרכז התנור ומחממים את התנור ל-200F. קו תבנית אפייה עם מגבות נייר ומניחים בצד. בקערה קטנה, מערבבים יחד את המיונז, בצל אדום, תבלין, פטרוזיליה, צלפים ומיץ לימון. מכסים ומקררים. בשורה שלוש מנות רדודות רחבות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
שים את הקמח בראשון, הכה את הביצים קלות בשני; שים את פירורי הלחם בשלישי. מתבלים את האמנון במלח ופלפל. עבודה עם פילה אחד בכל פעם, מעיל אותו עם קמח לנער את עודף. לאחר מכן טובלים את הפילה בביצה ומעלים אותו בפירורי הלחם, מלטפים אותם כדי לעזור להם לדבוק. הגדר כל פילה בפירורי לחם על צלחת או מגש כפי שאתה לסיים אותו.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
אמנוןאמנון
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3
יוצקים את השמן 1/4 אינץ 'עמוק intoa10 - עד 12 אינץ' מחבת.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
חום מעל חום בינוני עד שהוא חם אבל לא מעשן, או עד פירורי לחם רוחש וחום במהירות כאשר ירד בשמן. מבשלים שני פילה אמנון עד שהם פריך משחימים, 2 עד 3 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
פילה אמנוןפילה אמנון
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
דַק-דַק-
5
מעבירים לסדין האפייה, מפזרים מלח, ומתחממים בתנור בזמן שאתם מבשלים את שני הפילה הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
מגישים מיד עם טריזי לימון ורוטב טרטר.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
רוטב טרטררוטב טרטר
1
גודל
2
בהתבסס על ארבע מנות, קלוריות
1
410, שומן
2
29, קלוריות שומן
1
260, שומן רווי
2
5, חלבון
3
28, שומן חד רווי
4
5, פחמימות
5
660, כולסטרול
6
150, סיבים
7
צילום: סקוט פיליפס
8
דרג מתכון זה וצפה בסקירות
1
10, שומן רב בלתי רווי
2
1, נתרן

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע

טילפיה עובדת ממש טוב עם פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר, ופינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Menage פינו גריג ' יו Limelight טרואה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 11 דולר לבקבוק.
Menage A Trois Limelight פינו גריג ' יו
Menage A Trois Limelight פינו גריג ' יו
Ménage à Trois Limelight מאיר זרקור על טעמי הדר מרעננים בדרך המסנוורת ביותר. Limelight הוא כוכב חדש עם ניחוחות תפוז סקסי להוביל לליים מפתח zesty וטעמים תפוח סבתא סמית מעורר תיאבון שגורמים לך לכווץ. מגע של מתיקות יערה ומינרליות לאזן את הערות הדר מבוטא לפני הווילונות טיפה עם גימור פריך מרענן.