דג בלילת בירה עשוי נהדר
דג בלילת בירה עשוי גדול הוא חלב חינם ו pescatarian ומספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 11 גר' של חלבון, 49 גרם של שומן, וסך הכל 594 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יום האב יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו אבקת שום, שמן צמחי, קמח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. . מתכונים דומים: דגים וצ'יפס בבלילת בירה, באלי בירה טאקו דגים, ו דגים וצ'יפס עם בלילת בירה.
הוראות
שמן חום בטיגון עמוק ל 365 מעלות F (185 מעלות C). לשטוף דגים, לטפוח יבש, ומתבלים עם מלח ופלפל.
מערבבים קמח, אבקת שום, פפריקה, 2 כפיות מלח, ו 2 כפיות פלפל. מערבבים ביצה לתוך מרכיבים יבשים. בהדרגה לערבב בירה עד הבלילה דקה נוצר. אתה צריך להיות מסוגל לראות את הדגים דרך הבלילה לאחר שהוא כבר טבל.
לטבול פילה דגים לתוך הבלילה, ואז טיפה אחד בכל פעם לתוך שמן חם. דג מטוגן, הופך פעם אחת, עד ששני הצדדים זהובים חום.
מסננים על מגבות נייר, ומגישים חמים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא קפוסלדו פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 10 דולר.
![קפוסלדו פינו גריג ' יו]()
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.