קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות65
מגזין

דג ההדרים של ג'ון, כרוב סבוי וקוסקוס עם אפונה ועירית

דג ההדרים של ג'ון, כרוב סבוי וקוסקוס עם אפונה ועירית
זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם אפונה, ציר עוף, שאלוט וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. עם כפית ציון 86%, המנה הזו יוצאת דופן. מתכונים דומים: דג ההדרים של ג'ון, כרוב סבוי וקוסקוס עם אפונה ועירית, אורצ'יט עם כרוב סבוי, אפונה וקרם לימון, ו אורצ'יט עם כרוב סבוי, אפונה וקרם לימון.

הוראות

1
מחממים מחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה עם 1 כף שמן זית כתית מעולה, 1 סיבוב המחבת ו -1 כף חמאה. כשהחמאה נמסה לשמן, מוסיפים את הכרוב ומבשלים 2 עד 3 דקות כדי לנבול אותו מעט. מתבלים במלח ופלפל ומוסיפים למחבת 1/2 כוס ציר עוף. מנמיכים את האש לנמוכה בינונית ומבשלים 10 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן
ל-1 אננסל-1 אננס
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
חותכים את הקצוות של הדר, או אשכולית או תפוזים. עמדו את ההדרים זקופים וקצצו את הקליפה ברצועות בעזרת סכין חדה קטנה שחותכת מלמעלה למטה, מסובבת את ההדרים תוך כדי עבודה. לאחר הניקוי של עורות, לחתוך את החלקים של הפרי מן הממברנות.
מרכיבים שתצטרך
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכיתקמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
3
מתבלים את הדג במלח ופלפל ואשכולית או גרידת תפוז.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
גרידה כתומהגרידה כתומה
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכיתקמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4
מחממים מחבת טפלון על אש בינונית-גבוהה עם 1 כף שמן זית כתית מעולה, 1 סיבוב התבנית. כאשר שמן אדוות, להוסיף דגים. מבשלים דגים 3 עד 4 דקות מכל צד, צד העור כלפי מטה ראשון. העור צריך להיות פריך והבשר צריך להיות אטום.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוציאים דגים לפלטה ומכסים בנייר כסף כדי להתחמם. מחזירים את התבנית לכיריים ומוסיפים כף נוספת שמן זית כתית מעולה, 1 סיבוב התבנית ושאלוט. מבשלים שאלוט 2 דקות ואז מוסיפים את ההדרים למחבת ומחממים דקה.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
הוסף יין לבן ולהפחית 1 דקה ולאחר מכן להוסיף כף חמאה. כבה את האש. לנער מחבת לשלב חמאה עם הדר.
מרכיבים שתצטרך
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
בזמן שהרוטב עובד, הביאו לרתיחה 1 1/2 כוסות ציר עוף, 1 כף חמאה וזילוף שמן זית בסיר בינוני עם מכסה צמוד. כשהציר רותח מוסיפים לסיר קוסקוס,אפונה ועירית. מכבים את האש, מערבבים ומניחים את המכסה במקום.
מרכיבים שתצטרך
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ג'ינג'ר מגובש קצוץ ונענע טרייה טחונהג'ינג'ר מגובש קצוץ ונענע טרייה טחונה
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
8
בואו לעמוד 5 דקות ואז לחשוף מוך עם מזלג.
9
מעבירים לכלי הגשה.
10
מניחים כרוב בכלי הגשה. לחשוף דגים.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננסל-1 אננס
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
11
יוצקים הדרים ורוטב על דגים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק

יין מומלץ: פינו נואר, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner

פיש עובד ממש טוב עם פינו נואר, פינו גריג ' יו וגרונר ולטלינר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרלסנר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. ברוקס וילמט עמק פינו נואר עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 25 דולר לבקבוק.
ברוקס וילמט ואלי פינו נואר
ברוקס וילמט ואלי פינו נואר
אף מבושם יפהפה של ריבת דובדבנים עשירה, חמוציות חג ההודיה עם קליפת תפוז מגוררת, פטריות מורל וכמהין שחורה. תו גבוה נפלא של תה שחור, עור ופוטפורי. היין כל כך עסיסי בפה, ציפוי החיך עם דובדבן עשיר, כהה, פטל חם, דומדמניות אדומות ושזיף שחור. יש ארציות נפלאה של פטריות פורטבלה על הגריל, ירקות קלויים, שומן בייקון ובשר מעושן. פינו זהמסיים עם פירות בשלים, אדמה ומורכבות ורמז של עלה עגבניות וארציות. פשוט טעים!