דג חרב סיציליאני
דג חרב סיציליאני בסגנון יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 375 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 4 . גשו לסופר וקנו עגבניות מיובשות שמש, שיני שום, פלפל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. 33 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו דג חרב, בסגנון סיציליאני, דג חרב, בסגנון סיציליאני, ו Swordfish סיציליאני-סגנון (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה (רחבה מספיק כדי להחזיק דג חרב בשכבה אחת), מחממים שמן על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים בצל ושום; מבשלים, מערבבים לעתים קרובות, עד הבצל הוא משחי קלות, 3 עד 4 דקות.
מוסיפים עגבניות מיובשות, זיתים, צלפים, יין ופתיתי פלפל אדום קורט נדיבים; מערבבים יחד.
קל העונה דג חרב עם מלח ופלפל; בשכבה אחת, מקום דגים במחבת.
להחזיר מחבת לחום בינוני-גבוה, לכסות ולבשל במשך 3 דקות לכל צד.
כאשר דג החרב מבושל דרך ושחמה, לכסות עם רוטב וחם.
מפזרים בזיליקום קרוע בערך ומגישים. מנה זו יכולה להיות מוגשת גם טמפרטורת החדר.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Tangent Paragon יקב פינו גרי. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
![Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris]()
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
ממוסגר על ידי חומציות lemony אור מינרליות תוססת, thispinot גרי נעשה בסגנון היבש המסורתי של צפון Italy.It הוא בעל גוף מלא באופן מפתיע, עם טעמים מרוכזים של אפרסק, זנגביל ופירות טרופיים, עם רמז של אופי שרף אורן. יין נהדר בכוחות עצמו, טנגנט פינו גריז זוגות היטב עם רחב טווח של מזונות כולל פירות ים, פסטה עם רטבים קלים, נקניקיות evengrilled.