דג כחול צלוי עם עגבניות ועשבי תיבול
דג כחול צלוי עם עגבניות ועשבי תיבול נטול גלוטן,, חלב חינם, וכל 30 מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 335 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. מתאים ל-6 מנות. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. אם יש לכם עגבניות, עירית, שמיר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. מתכונים דומים: קישואים צלויים עם עשבי תיבול, הליבוט צלוי עם לימון ועשבי תיבול, ו הליבוט צלוי עם עשבי קיץ.
הוראות
מטאטא Preheat. מתלה קו של מחבת broiler עם נייר כסף.
שים את הצדדים עור דגים על נייר ומפזרים פלפל 1/4 כפית מלח.
מקציפים יחד מיונז, מיץ לימון, שמיר, עירית בקערה קטנה.
מורחים באופן שווה על פני דגים, ואז מכסים עם פרוסות עגבניות, חופפים מעט, ומפזרים 1/4 הנותרים מלח כפית.
דגים מטגנים 3 עד 4 סנטימטרים מחום עד רק מבושל דרך, 12 עד 15 דקות.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנט מייקל-אפס כעס פינו גריג ' יו עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.