קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות2
דיאטותפסקאטרית
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

דג מוקפץ זהוב פריך

דג מוקפץ זהוב פריך
דג מוקפץ זהוב פריך הוא pescatarian ומספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 204 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו דג סנדל, מלח כשר ופלפל, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכונים דומים: סקווש זהוב עם שרימפס מוקפץ, תרד מוקפץ עם צנוברים וצימוקים זהובים, ו כרוב ניצנים מוקפץ עם בייקון וצימוקים זהובים.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
הכן את הדג על ידי שטיפה וטפיחה יבשה, מבלי לסחוט את בשר הדגים העדין. מלח ופלפל משני צידי הדג.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
3
מחממים את השמן מעל חום בינוני-גבוה במחבת סאוט בינונית.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
הערה של קוק: אין להשתמש במחבת nonstick.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
השמן צריך להיות מבריק, אבל לא מעשן. בעוד השמן הוא חימום, לקחת מגבת נייר טרי וללטף את הדגים להתייבש בפעם שנייה, ולנקוב את הדגים בקמח משני הצדדים, לטפוח את העודף. זה יהפוך את הקרום היפה שלך לחסין בפני תקלות!
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
6
מניחים את הדגים במחבת ומבשלים ללא הפרעה במשך 3 דקות. להפוך את הדג, להיות מוצק עם המרית על מנת לגרד את כל קרום זהוב צרוב כאשר אתה להעיף. לאחר התהפך, מניחים 1/2 כף חמאה על גבי כל פיסת דגים, ומאפשרים לה להמיס לתוך הסיר. זה אולי קצת חום, אבל זה לא צריך לשרוף. אפשר לתערובת לבשל עוד 2 דקות ולאחר מכן להסיר את הדג. Deglaze המחבת עם מיץ לימון (להיזהר עם splatters!), במהירות לגרד את חתיכות חום של טעם. לזרוק את הפטרוזיליה, טעם לתיבול, כפית של חמאת לימון עשירה על הדגים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו גריג ' יו המשגשג עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
לשגשג פינו גריג ' יו
לשגשג פינו גריג ' יו