דג מוקפץ זהוב פריך
דג מוקפץ זהוב פריך הוא pescatarian ומספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 204 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו דג סנדל, מלח כשר ופלפל, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכונים דומים: סקווש זהוב עם שרימפס מוקפץ, תרד מוקפץ עם צנוברים וצימוקים זהובים, ו כרוב ניצנים מוקפץ עם בייקון וצימוקים זהובים.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
הכן את הדג על ידי שטיפה וטפיחה יבשה, מבלי לסחוט את בשר הדגים העדין. מלח ופלפל משני צידי הדג.
מחממים את השמן מעל חום בינוני-גבוה במחבת סאוט בינונית.
הערה של קוק: אין להשתמש במחבת nonstick.
השמן צריך להיות מבריק, אבל לא מעשן. בעוד השמן הוא חימום, לקחת מגבת נייר טרי וללטף את הדגים להתייבש בפעם שנייה, ולנקוב את הדגים בקמח משני הצדדים, לטפוח את העודף. זה יהפוך את הקרום היפה שלך לחסין בפני תקלות!
מניחים את הדגים במחבת ומבשלים ללא הפרעה במשך 3 דקות. להפוך את הדג, להיות מוצק עם המרית על מנת לגרד את כל קרום זהוב צרוב כאשר אתה להעיף. לאחר התהפך, מניחים 1/2 כף חמאה על גבי כל פיסת דגים, ומאפשרים לה להמיס לתוך הסיר. זה אולי קצת חום, אבל זה לא צריך לשרוף. אפשר לתערובת לבשל עוד 2 דקות ולאחר מכן להסיר את הדג. Deglaze המחבת עם מיץ לימון (להיזהר עם splatters!), במהירות לגרד את חתיכות חום של טעם. לזרוק את הפטרוזיליה, טעם לתיבול, כפית של חמאת לימון עשירה על הדגים ומגישים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו גריג ' יו המשגשג עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![לשגשג פינו גריג ' יו]()
לשגשג פינו גריג ' יו