קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות2
דיאטותפסקאטרית
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

דג מוקפץ זהוב פריך

דג מוקפץ זהוב פריך
דג מוקפץ זהוב פריך הוא pescatarian ומספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 204 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו דג סנדל, מלח כשר ופלפל, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכונים דומים: סקווש זהוב עם שרימפס מוקפץ, תרד מוקפץ עם צנוברים וצימוקים זהובים, ו כרוב ניצנים מוקפץ עם בייקון וצימוקים זהובים.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
הכן את הדג על ידי שטיפה וטפיחה יבשה, מבלי לסחוט את בשר הדגים העדין. מלח ופלפל משני צידי הדג.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
3
מחממים את השמן מעל חום בינוני-גבוה במחבת סאוט בינונית.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
הערה של קוק: אין להשתמש במחבת nonstick.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
השמן צריך להיות מבריק, אבל לא מעשן. בעוד השמן הוא חימום, לקחת מגבת נייר טרי וללטף את הדגים להתייבש בפעם שנייה, ולנקוב את הדגים בקמח משני הצדדים, לטפוח את העודף. זה יהפוך את הקרום היפה שלך לחסין בפני תקלות!
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
6
מניחים את הדגים במחבת ומבשלים ללא הפרעה במשך 3 דקות. להפוך את הדג, להיות מוצק עם המרית על מנת לגרד את כל קרום זהוב צרוב כאשר אתה להעיף. לאחר התהפך, מניחים 1/2 כף חמאה על גבי כל פיסת דגים, ומאפשרים לה להמיס לתוך הסיר. זה אולי קצת חום, אבל זה לא צריך לשרוף. אפשר לתערובת לבשל עוד 2 דקות ולאחר מכן להסיר את הדג. Deglaze המחבת עם מיץ לימון (להיזהר עם splatters!), במהירות לגרד את חתיכות חום של טעם. לזרוק את הפטרוזיליה, טעם לתיבול, כפית של חמאת לימון עשירה על הדגים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו גריג ' יו המשגשג עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
לשגשג פינו גריג ' יו
לשגשג פינו גריג ' יו