דג מטוגן בבלילה
דג מטוגן בבלילה עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. צופה בדמות שלך? מתכון זה ללא חלב ופסקטרי מכיל 279 קלוריות , 21 גרם חלבון ו -4 גרם שומן למנה. , מתכון זה מכסה 11% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה משרת 2. גשו לסופר וקנו סודה קלאב, מרמלדת תפוזים, קמח ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 15 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 47% , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: בלילה לדגים מטוגנים , בלילת בירה לדגים מטוגנים ובלילה לדגים מטוגנים .
הוראות
לשטוף פילה במים קרים; לייבש.
מניחים קמח בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת; להוסיף דג חתיכה אחת בכל פעם. תיק חותם; לזרוק למעיל. בקערה רדודה מערבבים את עמילן התירס, התבלינים והסודה.
במחבת כבדה, מחממים 1 אינץ' שמן. טובלים פילטים מקומחים בבלילה; מטגנים על אש בינונית 2-3 דקות מכל צד או עד שהדג מתקלף בקלות בעזרת מזלג.
שלבו ריבה וחזרת; להגיש עם דגים.
יין מומלץ: פינו נואר, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner
דג עובד ממש טוב עם פינו נואר, פינו גריג'יו וגרונר ולטלינר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות המתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג'יו או Grüner Veltliner, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים בעלי טעם חזק כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום קל, כמו פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Clos Pegase Mitsuko's Vineyard Pinot Noir. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-28 דולר.
![כרם פינו נואר של קלו פגאסה מיצוקו]()
כרם פינו נואר של קלו פגאסה מיצוקו
לפינו נואר 2012 יש ניחוחות מפתים עמוקים של דובדבנים אדומים ושחורים ו-olallieberry המודגשים על ידי פטריות פורצ'יני מיובשות, תה פו-אר, תבלינים מתוקים וקוביות של קטורת כנסייה. היין משיי וחסר תפרים בפה, מאזן בשרניות עם חומציות מושלמת ותחושת פה שופעת.