קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות9
מגזין

דג סנדל ברוטב חם של צלפים, זיתים ועגבניות

דג סנדל ברוטב חם של צלפים, זיתים ועגבניות
דג סנדל עם רוטב חם של צלפים, זיתים ועגבניות עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתאים ל-4 מנות. מנה זו מכילה כ 30 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 452 קלוריות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך שמן צמחי, מלח, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, , שהוא מוצק. מתכונים דומים: הליבוט עם צלפים, זיתים ועגבניות, ברוסקטה עם עגבניות, זיתים וצלפים, ו פנה עם עגבניות, זיתים וצלפים.

הוראות

1
מפזרים פילה באופן שווה עם מלח ופלפל; לדלות בקמח.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
2
פילה מוקפץ בשמן חם במחבת גדולה 3 עד 5 דקות בכל צד או עד פתיתי זהב ודגים עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
3
הסר דגים ולנקז על מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
4
מגישים דגים בבריכה של צלפים חמים, זית ורוטב עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
5
מקשטים עם צלפים, פלחי לימון, פלחי עגבניות שזיפים, וזיתים בשלים.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
עגבניות שזיףעגבניות שזיף
זיתים בשליםזיתים בשלים
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות את האספסוף פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.
אספסוף פינו גריס
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.