דג עשב פריך עם תפוחי אדמה פרמזן
אם יש לכם פילדלפיה chive & בצל 1/3 פחות שומן מאשר גבינת שמנת, עלי בזיליקום, עלי רוזמריןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן נסו דג עשב פריך עם תפוחי אדמה פרמזן, דג עשב לימון עם צ'יפס בתנור פריך, ו תפו " א צלויים עם עשבי תיבול פריכים (מתכונים דומים).
הוראות
ריסוס נייר מצופה גיליון אפייה מעוטר בתרסיס בישול.
הוסף 1 כפית. בזיליקום ציפוי לערבב בתיק שייקר; לנער בעדינות לשלב. השתמש כדי מעיל דגים לפי הוראות על החבילה.
אופים 20 דקות. או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג. בינתיים, לבשל תפוחי אדמה במים רותחים בסיר גדול 15 עד 20 דקות. או עד למכרז.
מסננים תפוחי אדמה; לחזור למחבת.
מוסיפים חלב, ציפוי מגורד, גבינת שמנת מופחתת שומן, רוזמרין ובזיליקום שנותר; מחית עד תערובת מעורבב של עקביות הרצוי.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Maysaran Arsheen פינו גרי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.
![Maysara Arsheen פינו גריס]()
Maysara Arsheen פינו גריס
ביטוי בהיר של פירות ממש מלפנים, ברכה החיך שלך עם הערות של דשא קצוץ ביום חם. היין מעוגן בחומציות פריך, אבל לא כל כך הרבה כמו להכניע להקניט חולף של מתיקות שמשאיר אותך מחייך. לארשין יש אופי חכם ומרענן שיעניק בהירות למגוון ההכנות של דגים, עופות וחזיר.