דגי בקלה מלוחים עם גרליקי סקורדליה
דגי בקלה מלוחים עם גרליקי סקורדליה עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה זו מכילה כ 28 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 452 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. אם יש לך שיכר, פילה בקלה במרכז לחתוך, חומץ יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. מתכונים דומים: כיסוני ברוקולי עם גבינה, כיסוני בקלה מלוחים, ו כיסוני בקלה מלוחים.
הוראות
בקערה קטנה, מערבבים 6 כפות מלח עם הסוכר.
מורחים חצי מתערובת המלח-סוכר על צלחת גדולה. מניחים את חתיכות הבקלה על הצלחת ומפזרים את תערובת המלח הנותרת מעליהם. מכסים את חתיכות הבקלה עם צלחת גדולה אחרת ומשקל אותו עם פחית כבדה.
תנו לבקלה לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות.
בינתיים, בסיר בינוני של מים רותחים, לבשל את תפוחי האדמה עד במכרז, על 15 דקות.
ניקוז, הזמנת 3/4 כוס מי הבישול. מעבירים את תפוחי האדמה דרך מעשר לקערה גדולה. באמצעות הצד השטוח של סכין השף, מועכים את השום עם קמצוץ נדיב של מלח עד צורות הדבק. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות את תפוחי האדמה עם רסק שום, שמן זית, יוגורט 2 כפות של חומץ. בהדרגה לנצח על 1/2 כוס של מי בישול תפוחי אדמה שמורים במהירות נמוכה עד צורות רוטב חלקה, רופף, באמצעות יותר של מי בישול במידת הצורך.
מוסיפים את האורגנו ומתבלים קלות במלח ופלפל.
יש לשטוף את בקלה מלח להתייבש טפיחה.
חותכים את הבקלה לחתיכות 1 1/2 אינץ'. בסיר גדול, חום 1 1/2 אינץ ' של שמן צמחי ל 35
בקערה בינונית, לטאטא את הקמח עם אייל, ביצים, זרעי אניס ואת הנותרים 1 כף חומץ יין לבן עד חלקה.
מוסיפים את חתיכות הבקלה ופונים לפרווה ביסודיות עם הבלילה. מטגנים את הבקלה ב 3 קבוצות על אש גבוהה עד הזהב ונפיחות, 3 עד 4 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את fritters כפי שהם נעשים מגבות נייר כדי לנקז.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור סיבת המוות. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מארק מערב פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
![מארק ווסט פינו גריג ' יו]()
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.