דגים אפויים פריכים
זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. מתכונים דומים: דגים אפויים פריכים, דגים אפויים פריכים, ו פילה דג אפוי פריך.
הוראות
מחממים התנור שלך ל 400 (200C)
שלב 1 כף פירורי לחם עם 1 כף פרמזן. השתמשתי במעבד המזון שלי כי רציתי להוסיף קצת טעם לציפוי, אז הוספתי קצת רוטב צ ' וריסו.זו הדרך המושלמת לשים flavor ומבנה בציפוי שלך. אתה לא צריך הרבה צ ' וריסו, רק כמה חתיכות זעירות. פועם עד שהוא מסתיים בסדר גמור. אתה יכול לעשות את זה עם כל סוג של נקניק קשה או אפילו בייקון מתפורר, או פשוט מקל פירורי לחם ופרמזן אם אתה אוהב את זה רגיל.מקלפים גזר בינוני. דק לרכך את הגזר ובצל. אתה יכול alsoadd שום מגורד אם אתה רוצה, אני לא הוספתי את זה הפעם.קוצצים כמה שיותר (או מעט) שמיר כמו שאתה אוהב או פשוט להשתמש שמיר יבש. אני לא משוגע על שמיר, אבל אוהב איך זה משלב עם דגים, כך השתמש כמות מתונה.צילום אקשן! אני אוהב איך שזה יצא. אם האור בחוץ מקבל כל כך רע (בסתיו) אני נאלץ להשתמש חצובה, אני יכול גם להשתמש בו לטובתי.
מחממים שתי כפות חמאה ומטגנים את הבצל והגזר על אש בינונית. תמשיך לבחוש מדי פעם, שום דבר לא צריך בסופו של דבר השחמה.הפשיר 4 חתיכות של פילה לבנבן. תמיד יש לי אותם במקפיא, אתה יכול לעשות הרבה דברים איתם. הם עושים עוגיות דגים נהדרות עם קצת שאריות פירה, כמה ירקות ועשבי תיבול טריים.כאשר הבצלים שקופים, מוסיפים את הדג. רק לקבל את כל זה שם, להנמיך את החום ולתת לו לבשל עד שהוא מתחיל להתפרק. הפוך אותו מדי פעם.בקרוב הדגים יתפוררו ויתפוררו. לשבור את חתיכות גס.למעלה את הדג עם 1 ערמת כף קמח, מערבבים קצת ומבשלים דקה אחת. לאט לאט לשפוך את החלב תוך ערבוב בזהירות עד שיש לך עקביות רוטב שאתה אוהב. זה לא צריך להיות דק מדי, אם כי.
מוסיפים קמצוץ טוב של מלח ופלפל. השתמשתי באצבעות שלי והמשכתי לבדוק את התיבול, אז אני לא יכול לתת לך כמויות מדויקות. זה פשוט משתנה בכל פעם שאני מכינה את המנה הזאת.הוספתי 1/2 כפית חרדל דיז ' ון, זה די כבד בטעם אבל הולך ממש טוב עם הדגים. השתמש פחות אם אתה רוצה. כמו כן זרק פנימה כפית שמנת חמוצה גדושה, ועל חוסר מיץ לימון טרי, ביצעתי חילול הקודש והשתמשתי באחד מאותם צנצנות פלסטיק ופשוט סחוט קצת פנימה. אל תספר לאף אחד!נכנס השמיר. עכשיו מבשלים את הרוטב על אש נמוכה לעוד דקה או שתיים.
להעביר את כל זה לתבנית אפייה. כשתראה את תבשיל הדגים הקרמי הזה, אתה פשוט יודע שיהיה לו טעם נפלא עם צ ' יפס, נכון?
מפזרים את הלחם / פרמזן לערבב על גבי.עד שהכל מכוסה מלכותית. פופ בתנור שחומם מראש במשך 10 עד 15 דקות, עד העליון הוא חום זהוב ופריך.
מגישים עם צ ' יפס וסלט ירקות מעורב נחמד בצד. הילד שלי אפילו לא צריך כלים עם זה, הוא פשוט משתמש בדג כטבילה לצ ' יפס שלו. לא, לא גידלתי אותו כך, אבל מה אפשר לעשות? :) להדפסה
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פינוט גרי Loveblock. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 24 דולר.
![Loveblock פינו גרי]()
Loveblock פינו גרי
Loveblock פינו גרי הוא זהב חיוור עם רמזים של ירוק. בציר 2013 הוא סגנון יבש עם ניחוחות פרחוניים וקמצוץ אננס בשל. החיך חושף אגס שלוק ותפוז דם, ומסיים בנגיעה של הדרים, מרקם טוב ותחושת פה עשירה.