סגנון דגים הונאן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 122 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 3g של שומן כל אחד. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 2 דקות. גשו לסופר וקנו שום, קורנפלור, מרק עוף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו מולה דגים קלה (דרום הודי בסגנון תבשיל דגים עם קוקוס), הונאן קונג פאו, ו בשר הונאן (מתכונים דומים).
הוראות
1
הפוך מרינדה מתוך רוטב סויה, שרי( או חומץ), ג ' ינג ' ר, שום ובצל ירוק.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
צלי חזיר שלם, קצוץ
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
2
חותכים דגים לתוך כ 2 חתיכות אינץ ' להשרות במשך 30-40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
3
הסר דגים מן המרינדה ולשמור מרינדה לרוטב מאוחר יותר.טובלים דגים בביצה מוכה, ואז בפירורי לחם מקורנים. מטגנים בערך בסנטימטר של התקצרות עד להשחמה יפה. שים בצד בזמן שאתה מכין רוטב.רוטב: למרינדה השמורה להוסיף פלפל אדום, מרק וסוכר חום. מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
אוכמניות, זרקו פירות יער קטנים או רכים מדי
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ממתק תמנון בריט
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
4
מוסיף את עמילן התירס מעורבב עם מים. מביאים לרתיחה שוב.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Tangent Paragon יקב פינו גרי. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.