דגים ברוטב פלפל אדום קלוי
דגים ברוטב פלפל אדום קלוי עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-4 מנות. מנה זו מכילה סביב 22 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 217 קלוריות. אם יש לך 1/4 כוס רוטב איטלקי פיקנטי קראפט, בצל, גבינת שמנת פילדלפיה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו מטבל פלפל אדום קלוי קל, מטבל פלפל אדום קלוי 5 דקות, ו עגבניות קלויות ומטבל פלפל אדום (מתכונים דומים).
הוראות
מעיל שני הצדדים של דגים עם קמח.
רוטב חום במחבת גדולה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל; מבשלים ומערבבים 5 דקות. או עד פריך במכרז.
להוסיף דגים; לבשל 5 עד 7 דקות. בכל צד או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
בינתיים, תערובת גבינת שמנת, פלפלים אדומים, מרק ושום בבלנדר עד מעורבב היטב.
יוצקים לסיר בינוני. מביאים לרתיחה על חום בינוני גבוה, ערבוב לעתים קרובות; מבשלים על 5 דקות נמוכות., ערבוב מדי פעם.
מניחים דגים על מגש; למעלה עם רוטב גבינת שמנת וכוסברה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פינו גריג ' יו אורגני Ziobaffan. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
![פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה]()
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו