קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות6
ציון בריאות61
מגזין

דגים וצ'יפס בקליפורניה

דגים וצ'יפס בקליפורניה
המתכון דגים וצ'יפס קליפורניה מוכן בסביבות 1 שעה ו 40 דקות והוא בהחלט מצוין חלב חינם ו pescatarian ומתאים לאוהבי מזון סקוטי. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %55 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 3727 קלוריות, 71 גר' של חלבון, ו 370 גרם של שומן למנה. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לך sriracha, הליבוט, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. נסו דגים מוכים בירה (לדגים n ' chips), דגים מוכים בירה (דגים וצ'יפס), ו טאקו דגים, מלון בסגנון קליפורניה (מתכונים דומים).

הוראות

1
יוצקים מספיק שמן כדי למלא מטגן עמוק כשליש מהדרך.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
2
מחממים את השמן ל 350 מעלות F. מלטפים את הדג יבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
3
מפזרים את הדגים במלח ופלפל. טובלים את הדגים בקמח ומקישים את הקמח העודף. ואז לטבול את הדגים לתוך לשטוף את הביצה ולאחר מכן את פירורי הלחם, הבטחת המעיל באופן שווה. חזור על התהליך עם כל פילה, ואז בזהירות טיפה את הדג המצופה בטיגון. מבשלים את הדג בקבוצות עד חום זהוב משני הצדדים, 6 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פירורי לחםפירורי לחם
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
דגיםדגים
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ביצהביצה
4
הסר מן הטיגון ומניח על מגבות נייר כדי לנקז עודפי שמן.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
5
מגישים לימונים בצד.
מרכיבים שתצטרך
לימוןלימון
6
מגישים עם בחירה של צ ' יפס וגואקמולי.
מרכיבים שתצטרך
ממרח אבוקדוממרח אבוקדו
צ ' יפסצ ' יפס
7
לשטוף, לשטוף ולייבש את תפוחי האדמה. ואז לחתוך לרוחב של לוחות 1/2 אינץ', מקצה לקצה. חזור על התהליך על ידי חיתוך לאורך, כדי להניב 1/2 אינץ 'על ידי 1/2 אינץ', צ ' יפס באורך מלא.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
צ ' יפסצ ' יפס
8
חותכים את כל תפוחי האדמה, מים קרים לשטוף ולייבש על מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
9
מחממים את השמן ל 350 מעלות f בטיגון עמוק.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
טיגון עמוקטיגון עמוק
10
הבא blanch הצ ' יפס עד החיצוני מתחיל חום, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפסצ ' יפס
11
הסר מן הטיגון ולתת אוויר יבש, ואז לקרר על מחבתות אפייה. צ ' יפס צריך להתקרר 1 שעה אחת במקרר לפני הערימה במחבתות אחסון.
מרכיבים שתצטרך
קריר יותרקריר יותר
צ ' יפסצ ' יפס
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
12
החזר את השמן ל-350 מעלות. זרוק 10 צ ' יפס לכל הזמנה, בישול עד חום זהוב פריך, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפסצ ' יפס
שמן בישולשמן בישול
13
הסר את הסל, לאפשר כל שמן עודף לטפטף, ואז מתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן בישולשמן בישול
14
בקערה, עם כף עץ, מועכים את האבוקדו ומיץ לימון עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
אבוקדואבוקדו
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
קערהקערה
15
מוסיפים את הכוסברה, העגבניות, המלח והסרירצ ' ה.
מרכיבים שתצטרך
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
SrirachaSriracha
עגבנייהעגבנייה
מלחמלח
16
מגישים מיד או מקררים עד ההגשה.

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מארק מערב פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
מארק ווסט פינו גריג ' יו
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.