דגים מאודים עם ג'ינג'ר ובצל אביב
אם ברצונך להוסיף עוד ללא גלוטן, חלב חינם, ו pescatarian מתכונים לתיבת המתכון שלך, דגים מאודים עם ג'ינג'ר & בצל האביב יכול להיות מתכון שאתה צריך לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 64 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך שיני שום, סיד, בצל אביב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-444 היו אומרים שזה פגע במקום. זה יהיה להיט בחג האביב שלך. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. , אנו ממליצים לנסות גם : דגים מאודים עם זנגביל, דגים מאודים עם זנגביל, ו דגים מאודים עם בצל ירוק וג'ינג'ר.
הוראות
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
חותכים מלבן גדול של נייר, גדול מספיק כדי להפוך מעטפה גדולה.
מניחים את פאק צ 'וי על נייר הכסף, ואחריו הדגים, ואז ג' ינג ' ר ושום.
יוצקים על רוטב סויה ויין אורז, ואז עונה.
מקפלים על נייר ולאטום את 3 הקצוות, ואז לשים על תבנית אפייה. מבשלים 20 דקות, לפתוח את החבילה ולפזר על בצל האביב כוסברה.
מגישים עם אורז חום ומיץ לימון סחוט.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Chehalem 3 יין פינו גרי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.
![Chehalem 3 כרם פינו גרי]()
Chehalem 3 כרם פינו גרי
תערובת של שלושה כרמים גדולים, זה ענבים חי מלאכת יין ידידותי למזון, בהיר וטהור. זה לא אפור, החומצה עם להב סכין, עם אגס, סורבה לימון, תבלין ויסמין גורמים למי הפה ולידיים שלך לרעוד.