דגים מטוגנים בבירה עם מיונז פפריקה מעושן
דגים מטוגנים בבירה עם מיונז פפריקה מעושן הוא חלב חינם ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 593 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 55 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. גשו לסופר וקנו מיונז, מלח, פפריקה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: סרדינים מטוגנים בבירה עם מיונז ווסאבי, קלמרי מטוגן בירה עם שום-מיונז לימון, ו צ'יפס סקווש מטוגן בירה עם מיונז לימון.
הוראות
מחממים שמן 2 אינץ ' בסיר כבד רחב 5 עד 6 ליטר מעל חום גבוה עד שהוא רושם 193° על מדחום.
בעוד שמן הוא חימום, לטאטא יחד קמח ומלח בקערה רדודה, ואז לטאטא בירה (הבלילה תהיה עבה). מעיל כל פיסת דגים עם הבלילה ולהעביר שמן חם עם מלקחיים (להסיר מדחום). מבשלים מעל חום גבוה, מתהפך פעם אחת, עד הזהב רק מבושל דרך, 5 עד 6 דקות בסך הכל, ולאחר מכן להעביר דגים מגבות נייר לניקוז.
בעוד צ ' יפס דגים, להקציף צלפים ופפריקה לתוך מיונז בקערה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות לשגשג פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
![לשגשג פינו גריג ' יו]()
לשגשג פינו גריג ' יו