קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות8
ציון בריאות15
מגזין

דגים ממולאים במאפה עלים

דגים ממולאים במאפה עלים
ממולאים דגים בצק עלים יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 582 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 34 גרם של שומן למנה. לכי לחנות וקחי גליונות בצק עלים, שרימפס, פלפל טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : סלמון ממולא בצק עלים, סופלה של בצק עלים עם קרם מאפה ריחני כתום, אגוזי פקאן מסוכרים ורוטב חמאת קרמל, ו בצק עלים.

הוראות

1
כדי להפוך את המילוי: להמס חמאה או מרגרינה בסיר גדול על חום בינוני-נמוך.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
בצל מטגן, סלרי ופטרוזיליה עד שכל הירקות פשוט רכים.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מערבבים בשר סרטנים, שרימפס וורמוט. מתבלים עם מלח, פלפל ורוטב פלפל חריף; מבשלים עד שהחסילון מסיים לבשל (הוא יהיה ורוד).
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
בשר סרטניםבשר סרטנים
ורמוטורמוט
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
מערבבים בפירורי לחם, קצת בכל פעם. כאשר התערובת מחזיקה יחד היטב, להפסיק להוסיף פירורי לחם. לטעום ולהוסיף עוד תיבול (מלח, פלפל ורוטב פלפל חריף) במידת הצורך. שים את התערובת בצד כדי שהיא תתקרר.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
לרסס תבנית אפייה עם תרסיס בישול שאינו מקל.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
6
רול 1 גיליון של בצק עלים על משטח שטוח. בצק עלים, מגולגל פעם צריך להיות על 1/3 עד 1/4 אינץ ' עבה וגדול מספיק כדי שתוכל להניח את הדגים על גבי זה ועדיין יש בצק עלים בצדדים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מינסטר, חצויהגבינת מינסטר, חצויה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
7
הנח אחד פילה דגים על גבי בצק עלים.
מרכיבים שתצטרך
פילה דגיםפילה דגים
גבינת מינסטר, חצויהגבינת מינסטר, חצויה
8
מורחים את תערובת המילוי באופן שווה על פילה הדגים.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
9
מניחים את הפילה הנותר על המילוי. חותכים את הבצק סביב הפילה בערך בצורת דג. שמור את התוספות.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
10
רול גיליון שני של בצק עלים החוצה על 1/3 עד 1/4 אינץ ' עבה. לעטוף את הסדין השני על פילה ממולא, לוודא כי יש מספיק של הסדין העליון כדי לתחוב מתחת לסדין התחתון של בצק עלים. לקצץ את הגיליון העליון של מאפה על 1/2 אינץ ' גדול יותר מאשר הגיליון התחתון.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מינסטר, חצויהגבינת מינסטר, חצויה
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
11
מברשת תחת החלק התחתון של גיליון מאפה העליון עם מים טאק תחת גיליון תחתון של בצק עלים לחיצה קלה לחלוטין encase את הדגים ואת חבילת מלית.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מינסטר, חצויהגבינת מינסטר, חצויה
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
12
מניחים את החבילה האטומה על תבנית האפייה מוכן, ולתת לו להתקרר במשך 10 עד 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
13
בעוד מנות הוא מצמרר, לרדד שאריות מאפה. מהשאריות חתוכות סנפירים, עין ושפתיים. צרף מגזרות לחבילה מקוררת עם קצת מים. השתמש כפית הפוכה לעשות חריצים בצק עלים כדי לדמות קשקשי דגים אבל לא לנקב מאפה. צ ' יל כל החבילה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מינסטר, חצויהגבינת מינסטר, חצויה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
14
בעוד החבילה מצמררת, מחממים את התנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
15
הסר את הדג מהמקרר מברשת את החבילה עם חלמונים ביצה. למדוד את עובי החבילה בחלק העבה ביותר שלה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
16
אופים במשך 15 דקות, ואז להפחית את הטמפרטורה ל 350 מעלות F (175 מעלות C) ואופים את הדגים במשך 10 דקות נוספות לאינץ ' של עובי נמדד. בדוק עבור doneness על ידי החדרת מדחום לתוך החבילה, כאשר הטמפרטורה מגיעה 140 מעלות F (70 מעלות C) הדג סיים בישול.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Chehalem 3 ויניארד פינו גרי עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
Chehalem 3 כרם פינו גרי
Chehalem 3 כרם פינו גרי
תערובת של שלושה כרמים גדולים, זה ענבים חי מלאכת יין ידידותי למזון, בהיר וטהור. זה לא אפור, החומצה עם להב סכין, עם אגס, סורבה לימון, תבלין ויסמין גורמים למי הפה ולידיים שלך לרעוד.