דגים ממולאים במאפה עלים
ממולאים דגים בצק עלים יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 582 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 34 גרם של שומן למנה. לכי לחנות וקחי גליונות בצק עלים, שרימפס, פלפל טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : סלמון ממולא בצק עלים, סופלה של בצק עלים עם קרם מאפה ריחני כתום, אגוזי פקאן מסוכרים ורוטב חמאת קרמל, ו בצק עלים.
הוראות
כדי להפוך את המילוי: להמס חמאה או מרגרינה בסיר גדול על חום בינוני-נמוך.
בצל מטגן, סלרי ופטרוזיליה עד שכל הירקות פשוט רכים.
מערבבים בשר סרטנים, שרימפס וורמוט. מתבלים עם מלח, פלפל ורוטב פלפל חריף; מבשלים עד שהחסילון מסיים לבשל (הוא יהיה ורוד).
מערבבים בפירורי לחם, קצת בכל פעם. כאשר התערובת מחזיקה יחד היטב, להפסיק להוסיף פירורי לחם. לטעום ולהוסיף עוד תיבול (מלח, פלפל ורוטב פלפל חריף) במידת הצורך. שים את התערובת בצד כדי שהיא תתקרר.
לרסס תבנית אפייה עם תרסיס בישול שאינו מקל.
רול 1 גיליון של בצק עלים על משטח שטוח. בצק עלים, מגולגל פעם צריך להיות על 1/3 עד 1/4 אינץ ' עבה וגדול מספיק כדי שתוכל להניח את הדגים על גבי זה ועדיין יש בצק עלים בצדדים.
הנח אחד פילה דגים על גבי בצק עלים.
מורחים את תערובת המילוי באופן שווה על פילה הדגים.
מניחים את הפילה הנותר על המילוי. חותכים את הבצק סביב הפילה בערך בצורת דג. שמור את התוספות.
רול גיליון שני של בצק עלים החוצה על 1/3 עד 1/4 אינץ ' עבה. לעטוף את הסדין השני על פילה ממולא, לוודא כי יש מספיק של הסדין העליון כדי לתחוב מתחת לסדין התחתון של בצק עלים. לקצץ את הגיליון העליון של מאפה על 1/2 אינץ ' גדול יותר מאשר הגיליון התחתון.
מברשת תחת החלק התחתון של גיליון מאפה העליון עם מים טאק תחת גיליון תחתון של בצק עלים לחיצה קלה לחלוטין encase את הדגים ואת חבילת מלית.
מניחים את החבילה האטומה על תבנית האפייה מוכן, ולתת לו להתקרר במשך 10 עד 15 דקות.
בעוד מנות הוא מצמרר, לרדד שאריות מאפה. מהשאריות חתוכות סנפירים, עין ושפתיים. צרף מגזרות לחבילה מקוררת עם קצת מים. השתמש כפית הפוכה לעשות חריצים בצק עלים כדי לדמות קשקשי דגים אבל לא לנקב מאפה. צ ' יל כל החבילה.
בעוד החבילה מצמררת, מחממים את התנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
הסר את הדג מהמקרר מברשת את החבילה עם חלמונים ביצה. למדוד את עובי החבילה בחלק העבה ביותר שלה.
אופים במשך 15 דקות, ואז להפחית את הטמפרטורה ל 350 מעלות F (175 מעלות C) ואופים את הדגים במשך 10 דקות נוספות לאינץ ' של עובי נמדד. בדוק עבור doneness על ידי החדרת מדחום לתוך החבילה, כאשר הטמפרטורה מגיעה 140 מעלות F (70 מעלות C) הדג סיים בישול.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Chehalem 3 ויניארד פינו גרי עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
![Chehalem 3 כרם פינו גרי]()
Chehalem 3 כרם פינו גרי
תערובת של שלושה כרמים גדולים, זה ענבים חי מלאכת יין ידידותי למזון, בהיר וטהור. זה לא אפור, החומצה עם להב סכין, עם אגס, סורבה לימון, תבלין ויסמין גורמים למי הפה ולידיים שלך לרעוד.