דגים מרוקאים ספרדיים
דג מרוקאי ספרדי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 516 קלוריות, 82 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %49 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, . רק מעטים מאוד אהבו את המנה האירופאית הזו. אם יש לך שום, זיתים, כמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 87%. מתכונים דומים: דגים ספרדיים, מלאי דגים ספרדי, ו דגים בגריל בסגנון ספרדי.
הוראות
מחממים את שמן הירקות במחבת מעל חום בינוני. מערבבים את הבצל ואת השום; מבשלים ומערבבים עד הבצל התרכך והפך שקוף, על 5 דקות.
מוסיפים את הפלפלים, הגזרים, העגבניות, הזיתים והגרבנזו וממשיכים לבשל עד שהפלפלים מעט רכים, כ-5 דקות יותר.
מפזרים את הפטרוזיליה, פפריקה, כמון, קאיין, ו bouillon עוף מעל הירקות. מתבלים במלח לפי הטעם. מערבבים לשלב.
מניחים את הדגים על גבי הירקות ומוסיפים מספיק מים כדי לכסות את הירקות. להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג ומיצים לרוץ ברור, כ 40 דקות.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות את האספסוף פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.
![אספסוף פינו גריס]()
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.