קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות84
מגזין

דגים עם צ'ילי, מנגו וסלסה ליים

דגים עם צ'ילי, מנגו וסלסה ליים
הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. גשו לסופר וקנו אורז, שעועית ירוקה, אבוקדו ועוד מספר מצרכים לעשות היום. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 96%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: דג לבן עם רוטב מנגו ליים, טאקו דגים עם Creman לימונית וסלסה מנגו, ו טאקו דגים עם סלסאן מנגו ורוטב סיד כוסברה.

הוראות

1
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
לעשות 3-4 חתכים בכל צד של הדג. לשפשף את התיבול, גרידת סיד ושמן, לוודא שאתה מקבל את זה ישר לתוך החתכים ואת החלל.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
3
מניחים על מגש אפייה מרופדת בנייר כסף ואופים במשך 12-15 דקות או עד רק מבושל דרך.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
4
להפוך את הגריל גבוה ומבשלים 2-3 דקות יותר כדי לחרוט את העור. לכסות ולנוח במשך כמה דקות.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
5
לסלסה, מערבבים את המנגו, צ ' ילי, אבוקדו, בצל אביב, כוסברה ומיץ ליים, ועונה. מביאים מחבת קטנה של מים לרתיחה, מוסיפים את השעועית ומבשלים 4 דקות, ואז לנקז.
מרכיבים שתצטרך
בצל אביבבצל אביב
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
1/2 קילו חזה הודו1/2 קילו חזה הודו
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מגישים את הדג עם אורז, שעועית וסלסה.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מארק מערב פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
מארק ווסט פינו גריג ' יו
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.