קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

דובדבן פריך

דובדבן פריך
בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 15%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם דובדבן פריך, דובדבן פריך, ו דובדבן פריך.

הוראות

1
בקערה שלבו מלח, סוכר וקמח; חתוך בחמאה. לחץ לתוך 2-קו-טי משומן. או 11 אינץ'. 7 אינץ'. תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
קערהקערה
2
אופים בחום של 350 למשך 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
למילוי שלבו סוכר ועמילן תירס בסיר. מערבבים פנימה מיץ. מבשלים על אש בינונית עד לסמיכות, תוך ערבוב מתמיד. מקפלים פנימה דובדבנים וצבעי מאכל אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
צבע מזוןצבע מזון
עמילן תירסעמילן תירס
דובדבניםדובדבנים
מיץמיץ
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
יוצקים מעל קרום אפוי.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
5
שלב את כל מרכיבי הציפוי; מפזרים מעל מילוי.
6
אופים 20-25 דקות או עד להזהבה ומבעבעת סביב הקצוות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי לפריך. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם נ. ב. סולרה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
נ. ב. סולרה קרם שרי
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.